Aşk ‘Piyasa’sı hareketli

Ece Erken, uzun yıllar çalkantılı bir ilişki yaşadığı Vepa’nın ortaklarından Tuncer Öztarhan’la evlenerek televizyon dünyasından sosyeteye transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Ancak çiftin evliliği uzun ömürlü olmadı. Ayrılığın ardından Bursa-sporlu futbolcu Sercan Yıldırım ve Erdinç Acar’la kısa süreli ilişkiler yaşayan Erken, Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu’yla da evliliğin eşiğinden döndü. Güloğlu’ndan olaylı şekilde ayrılan Erken’in, Hilal Kosif’le ilişkisini yaz başında bitiren F1 pilotu Can Artam’la flört ettiğini duydum. İkiliyi önceki gün de Harbiye’deki Piyasa’da gördüm. Gece boyunca el ele, yanak yanağa dans eden sevgililerin gözü hiç kimseyi görmüyordu...

Hasılat Van’a

İstanbul gece hayatının popüler adresleri, 7.2 şiddetindeki depremle sarsılan Van’ın yaralarını sarmak için seferber oldu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün başlattığı kampanyaya katılan Nişantaşı’ndaki birçok kafe-bar ve restoran, önceki günkü cirolarını depremzedelere bağışlayarak örnek bir tavır sergiledi.

Haberin Devamı

Koç ailesi Metropolitan Müzesi’nde

ABD’nin New York kentinde bulunan Metropolitan Sanat Müzesi’nin “İslami Eserler” bölümü, sekiz yıllık kapsamlı bir inşaat süresinin ardından yenilendi. Bu bölüm, “Arap Ülkeleri, Türkiye, İran, Orta Asya ve Geç Dönem Güney Asya Galerileri” adıyla 1 Kasım’dan itibaren ziyarete açılıyor. Müzedeki “Halılar, Kumaşlar ve Büyük Osmanlı Dünyası ile Osmanlı Saray Sanatları Galerileri” de Koç ailesinin adını taşıyor.
Galerinin kurdele kesme töreni geçtiğimiz gün yapıldı. Törende müzenin yönetim kurulu başkanı Daniel Brodsky, direktörü Thomas Campbell ve başkanı Emily K. Rafferty’nin yanı sıra Koç ailesi üyeleri de hazır bulundu.
Nafiz ALBAYRAK/DHA

Lux eğlence

Eğlence hayatının dikkat çeken adreslerinden Lux’te yarın gece house müziğin öncülerinden DJ Duran Genç ve Aytekin Kurt performans sergileyecek. Güney Güvel de perküsyonuyla onlara eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları