Kanlı miras kavgası: Ağabeyini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kanlı miras kavgası: Ağabeyini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2011 00:00

TORBALI’da 15 yıl önce 70 yaşındayken ölen kahvehane işletmecisi Hakkı Özkaplan’ın hiç evlenmeyen yedi çocuğundan 4’ü, dün saat 01.30 sıralarında Metropolis Caddesi’rdeki tek katlı evde, iddiaya göre miras yüzünden tartıştı.
İşsiz ve psikolojik sorunlu olduğu ileri sürülen Adnan Ö. (53), sinirlenip, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla önce DSİ’den emekli ağabeyi Hasan Özkaplan’ı (56), ardından da Torbalı Belediyesi’nde memur olarak çalışan kardeşi Gülnur Ö.’yü (41) yaraladı. Sırtına aldığı iki bıçak darbesiyle ağır yaralanan ağabey, diğer kardeş Gülsüm Özkaplan’ın (47) haber vermesi üzerine gelen ambulasla Torbalı Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda can verdi. Sırtından ve sağ bacağından yaralanan Gülnur Özkaplan ise aynı hastanedeki ilk tedavisinin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi, yaşam tehlikesinii atlattığı öğrenildi. Olayın ardından bisikletiyle Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Adnan Ö., teslim oldu.
Dört kardeşin, babalarından kalan arsa ve evlerin de aralarında bulunduğu ve 20 milyon TL’yi bulduğu öne sürülen serveti paylaşamadıkları iddia edildi. Diğer üç kardeşin ise Bodrum’da yaşadıkları öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!