TOKİ’den 8 bin liraya dükkan

Güncelleme Tarihi:

TOKİ’den 8 bin liraya dükkan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2011 00:00

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) mülkiyetinde bulunan 179 işyeri ile 136 konutu, 27 Ekim’de düzenlenecek açık artırma ile satacak.

Aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir’in de yer aldığı 35 ilde bulunan işyeri ve konutlar, 27 Ekim’de Eskidji firmasının düzenleyeceği açık artırma ile satılacak. Açık artırmaya sunulan taşınmazlar arasında, 8 bin lira muhammen bedelli dükkan, 49 bin lira değerinde mesken de bulunuyor.

Satışa sunulan taşınmazlar, İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Bursa, Adana, Diyarbakır, Tekirdağ, Denizli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Sivas, Çorum, Ordu, Tokat, Trabzon, Kütahya, Tunceli, Mardin, Bayburt, Van, Yozgat, Gaziantep, Muğla, Eskişehir, Manisa, Sakarya, Mersin, Niğde, Kırşehir, Konya, Kocaeli ve Balıkesir;de bulunuyor.

Satışa sunulan taşınmazlar yüzde 15 peşinat ve 120 ay vade ile satılacak. Bütün taşınmazlar açık artırmaya vadeli muhammen bedellerle çıkacak, bankada yapılacak sözleşme imzalama aşamasında, dileyen katılımcılar peşin ödeme talebinde bulunabilecek. Bu durumda, hiçbir taşınmaz için peşin ödeme indirimi yapılmayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!