Güzellik yarışmasına son başvuru 23 Ekim

Güncelleme Tarihi:

Güzellik yarışmasına son başvuru 23 Ekim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2011 00:00

Bu yıl 3.’sü gerçekleştirilecek olan Ankara Kızları Güzellik Yarışması için kayıtlar devam ediyor. 23 Ekim Pazar gününe kadar Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde başvuruları sürecek olan Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nın finali 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Antares AVM ayrıca bu sene yarı finale de ev sahipliği yapacak.
Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Coşkun Kaplan üç yıldır bu organizasyona destek verdiklerini ve etkinliğin Ankara adına yapılan faydalı bir iş olduğunu belirterek, “Bir çok güzel kızımızın gelişimine faydası olan bu güzel organizasyon sayesinde kataloglarımız için yeni yüzler dizlere oyuncular ve televizyonlara sunucular yetişiyor” dedi.
Yarışmanın organizatörlüğünü üstlenen Burak Özdemir ise, yarışmanın Türkiye sınırlarını aştığını ifade ederek, “Üçüncü yılımıza giriyoruz. Türkiye sınırlarını aşarak ülkemizi bir çok güzellik ve mankenlik yarışmasında temsil etdik. Dünya çapındaki yarışmalarada dört taç aldık. Dizilerde oynayan, sunuculuk yapan yeni arkadaşlar yetiştirdik. Ankara adı ile güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!