"İşte bu benim babam"

Güncelleme Tarihi:

İşte bu benim babam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2011 04:00

Mehmet Ali Erbil’in programda döktüğü gözyaşları kızı Sezin’i de ağlattı.

Haberin Devamı

MALİ'NİN DUYGUSAL ANLARI / WEB TV 

MEHMET ALİ ERBİL VE ÇOCUKLARI- Fotogaleri 

“İşte o izlediğiniz benim evdeki babam. Haberleri bile izlerken gözleri dolan, bize ve etrafına sonsuz sevgi veren, sizlerin hep gülerken gördüğü showman...“

Önceki gün ekran başındakiler Mehmet Ali Erbil’i ilk kez ağlarken gördü.. Araba verdiği ailenin sevinç gözyaşlarına ortak oluyordu ünlü şovmen.. Milyonların önünde ağlayan Erbil’e aynı dakikalarda biri daha eşlik ediyordu.. Yakın bir tarihte evlendirdiği kızı Sezin’di o.. Babasını ilk kez ekranda ağlarken gören Sezin, o an yaşadıklarını duygusal bir yazıyla kağıda döktü.

İşte Sezin’in magazinsel.com’da yer alan o yazısı:        

Çarkıfeleği izlerken o kadar kötü oldum ki; babasının kızı olarak ben de hüngür hüngür ağladım.. Bugün (dün) TV programlarında konuşurlarken “Mehmet Ali Erbil ilk kez bu kadar gerçekti” denildi. Aslında babam bu camiadaki en gerçek insanların başında geliyor. Sadece mesleğinden ötürü sürekli insanları eğlendirdiği ve neşeli olduğu için onun iç dünyasını görmenin daha zor olduğunu düşünüyorum. O hep gülerken gördüğünüz insan bir anda hüngür hüngür ağlıyor ve ben diyorum ki işte benim babam! Her gün çalışmış, belki de hayatını çok yaşayamamış. Ama bize her zaman sonsuz sevgisini vermiş. Küçükken kendi kendine sözler verirmiş “ben hiç boşanmayacağım, çocuklarıma bunu yaşatmayacağım” diye. Ama hayat onu buralara getirmiş.

Haberin Devamı

Çarkıfelek’te izlediğimiz Mehmet Ali Erbil bunca yıl sonra ilk defa bu kadar duygularını dizginlemeden yaşadı programında. Belki sadece yarışmacı olan bayanın oğlunu okutabilecek olmasına, belki kendi çocukluğuna, belki ayrılıklarına, belki hastalığına, belki de yılların birikimi ile ağladı. Ama tüm izleyenlere benim babamı gösterdi benim gözümle. İşte o izlediğiniz benim evdeki babam. Haberleri bile izlerken gözleri dolan, bize ve etrafına sonsuz sevgi veren, sizlerin hep gülerken gördüğü showman. Çocukluğumdan beri babamla ilgili bazen iyi bazen de olumsuz yorumları okuyarak büyüdüm. “Benim babam bu değil ki siz böyle yazmışsınız” dedim..

Haberin Devamı

Yani ben; Çarkıfeleği izlerken ağladım ama bir yandan da mutlu oldum hem kazanan aile adına hem de babamı benim gözümle görebildiğiniz için.. İşte benim ilk aşkım, babam, gözümdeki Mehmet Ali Erbil... Sezin ERBİL YAZGAN                   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!