Konferans katılımcılarına sertifika ABD kurumlarından

Güncelleme Tarihi:

Konferans katılımcılarına sertifika ABD kurumlarından
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2011 00:00

ULUSLARARASI konferans zincirinin Türkiye ayağı olan ‘Impact of the Financial Crisis: Economical, Technological and Analytical View’ temalı, Çok Disiplinli ‘World Conference on Financial Crisis and Impact (WCFC 2011) isimli konferans 28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Haberin Devamı

Katılımcı sayısının her geçen gün arttığı ve Meksika’da 6 binin üzerinde katılımcıya ulaşan konferans, ABD’den Global Strategic Insititute/Global Strategic Management Inc. ve Başkent Üniversitesi ortaklığında Başkent Üniversitesi Ankara Kampüsü’nde gerçekleşecek. Konferans kapsamında liderlik, girişimcilik, mini MBA sertifika programlarının sertifikaları da ABD kurumları tarafından verilecek.
Rusya İstatistik Ofisi (Rosstat) Başkanı Prof. Dr. Vassiliy Simchera, Shell Enerji Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Cömert, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Güvenen, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Sarıaslan ve Global Strategic Institute Başkanı Prof. Dr. Matthew Kuofie’nin konuşmacı olarak katılacağı konferans ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://mimm-ltd.com/WCFC2011.aspx adresinden ulaşılabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!