yenibir.com’dan MobilİŞ Bulma Merkezi

Güncelleme Tarihi:

yenibir.com’dan MobilİŞ Bulma Merkezi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2003 15:58

İnternetin iş ve insan kaynakları sitesi yenibir.com bireylere yönelik destek hizmetlerinde yaptığı yeniliklere devam ediyor. yenibir.com, MOBİLİNK ile yaptığı işbirliği çerçevesinde yepyeni bir hizmet sunuyor : “MobilİŞ Bulma Merkezi”. yenibir.com, MobilİŞ servisi ile her an internete bağlanma gereği olmadan iş imkanlarını cep telefonunuz aracılığıyla öğrenip anında başvuru yapabilme olanağı sağlıyor.

Haberin Devamı

yenibir.com’da özgeçmiş ve iş alarmı oluşturanlar MobilİŞ servisine üye olarak, kendilerine uygun bir iş ilanı olduğunda cep telefonlarına gönderilen SMS ile anında haberdar ediliyor. Uygun buldukları iş ilanlarının detaylarını *333*5151’i arayarak dinleyebiliyor ve istedikleri ilanlara cep telefonlarının (3) tuşuna basarak başvuru yapabiliyorlar. Başvurularını da yenibir.com Başvuru Havuzu’ndan  takip edebiliyorlar.  

Turkcell ve Hazır Kart aboneleri tarafından kullanılabilen MobilİŞ servisinde ücretlendirme, ilanları dinleme süresinden bağımsız, sabit ve sadece arama başına hesaplanıyor.

Artık size en uygun iş imkanını zaman ve mekan sınırına bağlı kalmadan rahatça bekleyebilirsiniz. yenibir.com ve MOBİLİNK işbirliğiyle sunulan  MobilİŞ servisi hakkında ayrıntılı bilgiye www.yenibir.com/mobilis adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!