Hürriyet WEBTV bir numara

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet WEBTV bir numara
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2011 13:22

Hürriyet WEBTV 7 büyük başarıya daha imza attı.

Haberin Devamı

"Comscore Temmuz'11 Video Metrix” raporuna göre başarılar ardı şöyle geldi:

 

1. başarı:

Hürriyet WEB TV, Türkiye’deki ‘Haber Portalları’ içinde 2.6 milyon video izleyicisiyle ile açık ara birinci sırada yer aldı. 

 

2. başarı:

Aynı verilere göre yine Hürriyet WEB TV, 17.9 milyon “Video izlenme” sayısıyla en çok video izlenme rekorunu kırdı.

 

3. başarı:

Yapılan ölçümlerde hurriyet.com.tr 7.9 milyon video izlenme sayısı ile de “En çok video izleme adedi” olan haber portalı unvanını aldı.

 

Haberin Devamı

4.başarı:

Yine Hürriyet WEB TV “Kullanıcı başına izlenilen video” sayısında 6,7 adet ile haber siteleri arasında ezici bir üstünlüğü yakalayarak yeni başarıya imza attı. Bu alanda en yakın rakibi 2 milyon aşağıda kaldı.

 

5.başarı:

Haber siteleri içerisinde "Kullanıcı başına ortalama video izleme süresinde" hurriyet.com.tr 56,6 dakika ile müthiş bir rekora daha imza attı. Yine bu alanda en yakın rakibinde ise bu rakam 38,2 dakika kaldı.

 

6.başarı:

Hürriyet WEB TV’nin 6. başarısı ise "Toplam video izlenme süresi" alanda geldi. Yine, haber siteleri içerisinden çok vakit geçirilen site 151 milyon dakika ile Hurriyet.com.tr oldu.

 

Hürriyet WEB TV’ye en yakın site ise 66 milyon dakika gibi çok düşük bir rakam çıkarabildi.

 

7. başarı:

Gazete internet siteleri arasında hurriyet.com.tr bünyesinde bulunan WEB TV, "Ortalama ziyaret başına video izleme süresi" 8.4 dakika ile liderliğini bir kez daha ilan etti..

 

Hürriyet WEBTV "Ortalama video başına izleme süresi" açısından 8,4 dakika ile Türkiye genel sıralamasında video izleme konusunda ilk 5'te yer alan YouTube (4,2), Facebook (6,2 dk), İzlesene (7,5 dk), Dailymotion (7,8 dk), Mynet (5,4) sitelerini geride bıraktı.

Hürriyet WebTV tüm izleyicilerine en derin sevgileriyle teşekkür eder.

 

Haberin Devamı

http://webtv.hurriyet.com.tr/

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!