Angola’nın ilk Kainat Güzeli

Güncelleme Tarihi:

Angola’nın ilk Kainat Güzeli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2011 00:00

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde yapılan “Miss Universe” (Kainat Güzeli) yarışmasında Angolalı Leila Luliana da Costa Vieira Lopes birinci seçilerek, bu unvanı kazanan dördüncü Afrikalı oldu.

Haberin Devamı

98 ülkeden güzeli eleyerek Angola’nın ilk Kainat Güzeli seçilen Lopes (25), tacını geçen yılın güzeli Meksikalı Ximena Navarette’den (23) aldı. İngiltere’de işletme okuyan ve önemli bir işkadını olmayı istediğini belirten Lopes, sevinç gözyaşları içinde “Şimdi sıkı çalışmalıyım” dedi. Amerikalı emlak milyarderi Donald Trump’ın organizatörlüğünü yaptığı yarışmada Ukraynalı güzel Olesya Stefanko ikinci, ev sahibi Brezilya’nın favorisi Priscila Machado üçüncü oldu. Bu üç güzeli, Çin ve Filipinler takip etti.

İlk 16 baştan beri belliydi

ÖNCEKİ gün Brezilya’nın Sao Paulo kentinde düzenlenen Miss Universe 2011’de (Kainat Güzellik Yarışması) Türkiye’yi temsil eden Melisa Aslı Pamuk, ilk 16’ya giremedi. 20 yaşındaki güzel, Facebook’taki sayfasına dereceye girememesine rağmen üzülmediğini yazdı: “Yarışmadaki ilk 16 baştan beri belliydi zaten. Her şey baştan ayarlanmıştı. Trump ve Obama arasında bir olay oldu. Ve Trump, onu düzeltmek için bu kızı birinci yaptı. Her şeyde bir politika, bir açıklama var. Ben yine de çok eğlendim burada, çok güzel arkadaşlar edindim. Güzel bir deneyimdi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!