94 yeni model vitrine çıkacak Türkler damgasını vuracak

Güncelleme Tarihi:

94 yeni model vitrine çıkacak Türkler damgasını vuracak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2011 00:00

Yarın basın günüyle 64’üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan dünyanın en büyük otomobil fuarı ‘Frankfurt’ ‘Gelecek standart’ ana temasıyla otomotiv sektörünün en önemli oyuncularını ağırlayacak.

Haberin Devamı

Fuarda 32 ülkeden 1007 şirket 94 yeni modeli dünyaya tanıtacak. Bu yıl 1 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda yine elektrikli otomobiller ön planda olacak. Sektörün geleceği olarak görülen elektrikli modeller bu kez kendilerine ayrılan özel bir holde sergilenip, fuarı ziyaret edenler tarafından test edilecek.
Bu yılki fuara hem Türkiye’de üretilen modeller hem de Türk tasarımcılar damgasını vuracak. Türkiye’de üretilen yeni Renault Clio ve yeni Opel Combo’nun dünya tanıtımı fuarda yapılırken, Türk tasarımcı Murat Günak’ın tasarladığı ‘Mia Shik’ ile Murat Seven ve Şerife Ünal Çelebi’nin içini geliştirdiği Ford Evos da fuarın önemli yıldızları arasında yer alacak. Fuarda ayrıca, Türkiye’de üretilen Fiat Doblo’nun yeni versiyonları, elektrikli Fluence, New York’ta taksi olan Ford Transit Connect ve Toyota Verso ile Auris sergilenecek.

Haberin Devamı

Dikkat çekenler

Yeni Audi A5, A6 Avant, S7, S8, Hibrid A8 ve Urban konsept, yeni BMW 1 Serisi, M5 ve elektirkli konseptleri i3 ve i8,  Citroen DS5, Ferrari 458 Spider, yeni Hyundai i30, yeni Mercedes B ve ML, yeni Toyota Yaris, Volkswagen Up, Kia GT Coupe,  Opel RAK e, Peugeot HX1 ve  Maserati SUV

2. el otomobil fırsatları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!