Yeni ay performansımızı artırıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni ay performansımızı artırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2011 00:00

Yarın saat 06.03’te Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay, bir ay boyunca çalışma tempomuzun artacağına işaret. İnsanlığa hizmet etme, üretken olma eğilimi içindeyiz. Aslan zamanında yapılan yıllık izinlerin ardından çalışma hayatına kanalize oluyoruz

Haberin Devamı

İşyerlerinde verimlilik adına birçok proje başlayabilir. Analitik düşünce yeteneğine sahip çalışanlar bu ay ön plana çıkıp kendilerini gösterebilir. İşi hızlandırıp akılcı ve pratik yollarla problemleri çözmek her zamankinden daha mümkün. Matematikle bağlantılı tüm işler, sistem analizi, hesap-kitap çalışmaları şirketlerin finans ve yönetim yapısını düzene sokacak.
Aslan zamanını geride bıraktığımız için, bu burcu temsil eden altın, narenciye, turizm, eğlence, sahne sanatları konuları yerini Başak burcu konularına bırakıyor. Finans piyasalarının spekülatif yatırımlardan uzaklaşıp sistematik yaklaşımlara dayalı kararları desteklediğini göreceğiz. Bu anlamda, sezgilerimizin yanı sıra, geçmişte alınan sonuçların analizlerin üzerine yapılan öngörüler işimize yarayacak.
İletişim gezegeni Merkür’ün de geri hareketine son verip düzelmesi, işyerinde her düzeydeki karışıklıkların tek tek ayrıntılı şekilde çözülmesini sağlayacak.

Haberin Devamı

SAĞLIK SEKTÖRÜNE DİKKAT

Başak zamanı (23 Ağustos- 22 Eylül) kurulmuş olan şirketler özenli, dakik, çalışkan, zaman yönetimiyle bağlantılı. Başak toprak elementi olduğu için para yönetimiyle doğrudan ilgilidir. Finans sektöründe, Başak zamanı kurulmuş başarılı banka örnekleri de Türkiye İş Bankası ve Finansbank’tır.  Zaten ‘iş’ ve ‘finans’ kelimeleri de, Başak burcunu çok iyi tanımlıyor.
Goodyear, otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren, başarılı bir diğer Başak burcu şirketi. Yan sanayi, birçok mavi yakanın bulunduğu, emeğin yoğun, işin yüksek olduğu, detaylı çalışmanın öne çıktığı bir alan. Bu anlamda Başak burcu tarafından temsil edilir. 22 Eylül’e kadar çıkış eğiliminde olacak sektörler ve konular, bir süredir ön plana çıkmak için sıranın kendisine gelmesini bekliyordu.
Otomotiv ve dayanıklı tüketim başta olmak üzere bilişim, bankacılık sektörleri hareketlenecek. Tüm mavi yaka işçiler (özellikle sağlık işçileri), çalışma koşulları, toplu sözleşmeler, sendikal faaliyetlerle kendilerinden söz ettirecekler.
Tarım sektörü, tarım işçileri, tarıma yönelik teşviklerin bu dönemde artması, verimliliği yukarılara çekecek.
Sağlık sektörü, sağlık çalışanları, medical ekipman satış şirketleri bu dönemi bir fırsat olarak görüp yeni uygulamalara geçebilir. Çalışma ve hizmet etme hevesiyle dolu olduğumuz bir bayram başlıyor.
İyi bayramlar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!