Hido kulübünün adını belirledi

Güncelleme Tarihi:

Hido kulübünün adını belirledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2011 00:00

NBA ekiplerinden Orlando Magic forması giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, daha önce kuruluşunu duyurduğu kulübünün adını “Olimpik Basket” olarak belirledi.

Hidayet Türkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kulübüne Olimpik Basket adını verdiğini bu sene özellikle altyapı yatırımı yapma kararı ile yola çıktıklarını aktarırken, “Önümüzdeki seneden itibaren A takım organizasyonları yapılmasını değerlendireceğiz. Bu sezon İstanbul altyapı liglerine erkeklerde yıldız ve küçük takımlar kategorilerinde katılacağız. Olimpik Basket takımımızın seçmeleriyle ilgili tarihleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Kulüpte verecekleri hizmetlerle, Türk sporuna yetenekli, başarılı oyuncuları yetiştirmeyi ve bu oyuncuları, verilecek okul bursları ile öğrenimlerine de yardımcı olarak, özgüveni yüksek, karakterli bireyler olarak geleceğe hazırlamayı hedeflediklerini anlatan Hidayet, “Yetiştireceğimiz sporcuları kulüp bünyemizden, milli takımlarımıza, Avrupa ve NBA'in önemli kulüplerine yollayarak Türk basketbolu ve sporuna katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. Amacımız, bu organizasyondan yeni Hidayet'ler, yeni Nevriye'ler yetiştirmek ve Türk Sporuna armağan etmektir” şeklinde görüşlerini aktardı.

Hidayet ayrıca, gelecek yıl kulübe yüzme ve jimnastik branşları da eklemek istediklerini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!