Otobüste ‘şort’ yumruğu

Güncelleme Tarihi:

Otobüste ‘şort’ yumruğu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2011 00:00

İstanbul’da voleybol antrenmanı sonrası otobüse şortla binen genç kız, bu nedenle bir erkek yolcu tarafından darp edildiğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ kadın voleybol PAV takımı oyuncusu, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği 2’nci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu, 28 Temmuz’da Bahçeköy’den bindiği 42M hattında çalışan İETT otobüsünde, “Toplumun namusunu bozuyorsun” diye yumruklandığını iddia etti. İbrahimoğlu, yaşadıklarını söyle anlattı: “Saat 21.30 otobüsüydü. Çok yorgun olduğum için ayaklarımı uzattım. 40-45 yaşlarında bir adam devamlı bakıyordu. Geçerken ayağıma çarptı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI / WEB TV

‘Dudağım patladı’

Adam ‘Toplumun ahlakını, namusunu senin gibi insanlar bozuyor’ diyerek hakaret etmeye başladı. ‘Ayağım sakat ve sporcuyum. Bütün gün koştum; ayaklarım yara ve uzatmam gerekiyordu’ dedim. Üzerimde basketbol şortu vardı. ‘Çıplak bacaklarını uzatmışsın, toplumu cezbediyorsun, namusunu bozuyorsun’ dedi. ‘Babam yaşındasınız, benim gibiler mi toplumun ahlakını bozuyor’ deyince, yumruk attı. Dudağım patladı. Bağırmaya başladım. Otobüstekiler bizi ayırdı ama yardım isteyince bir kadın, ‘Akşam akşam başımıza iş çıkarma’ dedi. Üstüm başım kan içinde, ‘Otobüsü durdurun polisi aramak istiyorum’ deyince engelleyenler oldu. İETT şoförüne de durmamasını söylediler. Ben polisi arayınca adam otobüsten indi” Polis merkezinde yeterince ilgilenilmediğini ileri süren İbrahimoğlu, rapor almak için gittiği Şişli Adliyesi’nden de kırık ve bıçaklama olmadığı için geri çevrildiğini söyledi.

Şoför İETT’ye bilgi vermiş

Yumruklu saldırıyla ilgili otobüsün bağlı olduğu 4. Levent İETT garajında sorular yanıtsız kaldı. Kimliği açıklanmayan otobüs şoförünün İETT Genel Müdürlüğü’ne olayla ilgili bilgi verdiği, olayı doğruladığı ancak otobüsü polis merkezine yönelteceği sırada kadın sporcunun aracı terkettiğini söylediği öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!