Konulu film; Serdar Ortaç ’ı beğenen insanın yalnızlığı

Güncelleme Tarihi:

Konulu film; Serdar Ortaç ’ı beğenen insanın yalnızlığı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2011 00:00

Teoman’ın müziği bırakma kararı, yine döndü dolaştı Serdar Ortaç’a patladı. Sanırım, Ortaç’a yapılan bu muameleyle en son ana sınıfında bir grup arkadaşım beni oyunlarına almadığında karşı karşıya kalmıştım. Pis bir duygu!

Haberin Devamı

İki üç kişi bir araya geldiğinde söz döner dolaşır Serdar Ortaç’a gelir; aynı masada, o ana kadar her konuda hemfikir insanları birbirine düşürmeye çalışan bir tane de cin fikir vardır. O, hemen araya girer ve ortaya alternatif başka bir isim daha atar, ki diğerini de kendi tarafına çekebilsin... Bu hep böyle süre giden ve koşullar ne olursa olsun ‘Serdar Ortaç’ı beğenen insanın yalnızlığı’nı konu alan kötü bir kısa filmdir. Serdar Ortaç’ı beğenmemek, aslında onu ciddiye alıp beğenmektir ya da o an üzerine hafif bir şeyler almak ister insan, bu kadar.
Genelde sabaha karşı güzide barlarımızda ayyuka çıkan bu sendromun Türkçe meali şudur; gün içerisinde kurumsal/semi kurumsal hayatını sürdüren ve Serdar Ortaç sevmeyen insan evladı, akşamın sabaha evrilen faslında, o hiç sevmediği adamın müziğini ezbere söylemekte ve kıvırtmaktadır. Üzülerek söylüyorum; ne kadar inkar edersek edelim basit olan güzeldir.
Erkeklerden yola çıkalım; nasıl ki normalde doğal güzellikten dem vuran, bebek sesiyle konuşan kızlara katlanamayan erkek arkadaşlarımızı, kendi doğalarına bıraktığımızda o kızlarla bıcır bıcır konuşup şıkır mıkır eğlenirken buluyoruz; açıkçası insanların Serdar Ortaç’ı sevip sevmemelerinin de buradaki samimiyet oranıyla eşit olduğunu düşünüyorum.
Kendi adıma hayatı böyle yanar döner geçireceğime, onu seven ve bundan utanmayan bir kadın olurum daha iyi. Sanki Türkiye sınırlarında Ortaç’ı sevmeyeceğim de, bir Sandal’ı, bir Göçer’i mi seveceğim Allah aşkına... Biz burada, bir avuç denizde kulaç atamıyoruz, millet kelebek yüzdüğünü iddia ediyor.
Bu gittiğimiz yol değil ayrıca, yakında hepimiz Türkçe popun her evresini ezbere bilen müzik kutularına dönüşeceğiz. Mesela geçenlerde arkadaşım bana 1 lira verdi, başladım Demet Akalın’dan ‘Olacak olacak’ söylemeye, ne yalan söyleyeyim tuhaf günler geçiriyorum/geçiriyoruz. Niyetim bu yazıda Teoman’ın müziği bırakmasından söz etmekti ama gel gör ki en az sosyal medyanın bu olaya eğilmesi kadar karışık yazdım ve ortaya bıraktım... Yazımı sonlandırırken size bir itiraf; şu anda Serdar Ortaç’a olan duygumu özgür bıraktığım için, en az Teoman kadar huzurluyum. İleride dahi bir çocuk olursa, Hilal Cebeci ile aşk yaşayabilecek olan ünlü düşünür ne demiş; ‘bırak gitsin, dönerse senindir’.
* SuperBen_: Teoman müziği, Sinem Kobal oyunculuğu, Generaller orduyu bıraktı... Sıra sende Hilal C. bırak bu Twitter’ı lütfen.
* ohepsiyahgiyer: Neden Teoman bırakıyor ki müziği? Neden Serdar Ortaç, Demet Akalın, Justin Bieber, Sinan Akçıl değil de Teoman? Müzik dünyası çok adaletsiz.
* acimasiztweet: Teoman müziğini bıraktığını açıklamış. Darısı Serdar Ortaç’ın başına.
* chiloBella: Eee ne de olsa Teoman da haklı abi, adam artık Sinan Akçıl’in, Serdar Ortaç’ın star sayıldığı bir ülkede müzik yapmak istemiyor! Saygı.
* Ezkalog: Serdar Ortaç: “Müziği neden bıraktın?” Teoman: “Sebebinisenlegecegezenlereaçbirsor.”
* resulertas: Olur da NASA yaşam belirtisi olan bir gezegen keşfederse sakın kimse Serdar Ortaç’a bir şey söylemesin. O gece uyurken topluca tüyeriz.
* pakiteysis: “İsmi lazım değil, beni o zalim yıktı. İsmi lazım değil, o bir vefasız çıktı.” N’aptın sen Serdar Ortaç, Lord Voldemort’a mı aşık oldun olm?
* alikkaya: Dilerim Allah’tan Serdar Ortaç’ın son albümü hakikaten son albümü olur.
* aciklayabilirim: Teoman müziği, Sinem Kobal oyunculuğu bırakabilir. Beni ancak annemin “donlarını kendin yıka, yemek yapmayı da bırakıyorum” demesi korkutur.
* kurbaapirens: Teoman, sana müziği bırakma demiyorum, hobi olarak yine bırak; ama giderken Serdar Ortaç’ı, Sinan Akçıl’ı da al, öyle bırak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!