Önce “Beni unut” dedi, şimdi de “Bekle” diyor

İnternette tanıştığım gence aşık oldum. Sonra o Rusya’ya gitti. Telefonunu bulup aradım, “Beni bekleme, unut” dedi. Ama çok geçmeden sevgi dolu mesajlar atmaya başladı.

Haberin Devamı

Eminim sana her gün binlerce mail geliyordur, umarım benimkine de bakarsın Güzin Ablacığım. Ben 22 yaşında bir genç kızım. İyi bir üniversiteden mezunum. Ailemin beni en iyi şekilde yetiştirdiğine inanıyorum.
Yaşıtlarıma göre uzun boylu, gösterişli ve çok güzel bir kızım. Bugüne dek birçok kişi girdi hayatıma ama hiçbir zaman mutlu olamadım ablacığım...
Güzel olduğum için erkek arkadaşlarım bana hep cinsel anlamda yaklaştı. Reddettiğimde ise terk edildim ama asla kendimden taviz vermedim.
Gayet renkli bir hayatım var. Ailemin tek kızıyım, istediğim her şeyi yapıyorum, asla yokluk görmedim.
Sorunum ise şu; umutsuz bir aşka tutuldum. İnternette tanıştığım bir gence aşık oldum. O genç İstanbul’da yaşıyordu, beni görmeye geldi. Bir hafta boyunca gezdik, dolaştık.
O çok zengin biri. İlk başta bana ciddi yaklaşmadı ama ben ondan çok etkilendim, aşık oldum. Onunla ilkleri yaşadım. Bu arada bu genç, kuzenimin eşinin akrabası çıktı.
Annesini genç yaşta kaybetmiş, psikolojisi bozuk. Bu yüzden sürekli tartışıyorduk. Aramıza mesafeler girince, kavgalar gürültüler çoğaldı.
Beş ay aradan sonra bir kez daha buraya geldi, beni aradı. Yine gezdik dolaştık, birbirimize sarıldık. Çok mutluyduk. İki gün kaldı, gitti.
Ben ona daha çok bağlandım ama o hep mutsuzdu. Meğer beni son kez görmeye gelmiş. Sonradan okumak için Rusya’ya gittiğini öğrendim. Telefonunu bulup aradım, “Beni bekleme, unut” dedi. Ama çok geçmeden bana çok güzel, sevgi dolu mesajlar atmaya başladı. Onu hayatımdan çıkarmaya karar verdiğimde de hep arayıp durdu.
Arkadaşlarım “Unut onu, Rusya’da yaşıyor, geri gelmez artık” diyor. O ise son attığı mesajda “Seni çok seviyorum canım. Az kaldı, iki ay sonra geleceğim. Bekle beni” dedi.
Bir türlü kopamıyoruz. Bu ilişkinin bir sonu olur mu sence? İleride birleşir miyiz? Gelmesini beklemeli miyim?

Haberin Devamı

Rumuz: Umutsuz aşk

Güzel kızım, madem o genç seni bu kadar etkilemiş, senden uzaklaşsa bile seni unutamamış, o halde bekle bakalım gelmesini.
Sen onu internette tanımışsın ama Allah’tan ailene yakın biri çıkmış. Yoksa biliyorsun ben internette yaşanan ilişkilere, arkadaşlıklara sıcak bakmıyorum.
Bu konuda da hiç haksız değilim. İngiltere’de bile bu tür ilişkilerin zaman zaman cinayetle sona erdiği görüldüğü için kişilere polise başvurup görüştükleri kişinin gerçek kimliğini ve yaşamını araştırma hakkı tanınmış.
Bence o gencin gelmesini bekle. Sana karşı tutumuna göre, bu ilişkinin devam edebilmesi için ailelere açılmanız gerektiğini hatırlat ona. Bakalım ne diyecek...

Haberin Devamı

Ya canıma kıyacağım ya da katil olacağım

Güzin Abla, ben 20 yaşında bir gencim. Bir yıllık evliyim. Ailemin isteği üzerine evlendim. Hiç mutlu değilim, çünkü eşimle birbirimizi sevmiyoruz. Ama ne yazık ki şu anda bebek bekliyoruz.
Ben eşimi Türkiye’den getirdim. Yuvamızı ne kadar kurtarmaya çalıştıysam o kadar dibe battık.
İşten eve döndüğüm zaman güler yüzle karşılaşmak istiyorum. Aksine, her akşam karşımda asık bir yüz buluyorum.
Bizde boşanmak yoktur ama böyle devam ederse ya canıma kıyacağım ya da katil olacağım.

Rumuz: Bana da yol göster

O nasıl söz öyle! Saçmalayacağına, eşini karşına alıp açık açık konuşursun.
Artık bir bebeğiniz olacağına göre, birbirinize karşı daha anlayışlı, daha yakın olmanız gerektiğini söylersin.
O masum yavrunun hatırına ikinizin de gayret göstermesi gerekiyor.
Oldu oldu, olmadı ayrılırsınız.
Çocuğunun her şeyiyle ilgilenir ama sonuçta hayatını yaşarsın.

Yazarın Tüm Yazıları