Kartal'da 2 istifa

Güncelleme Tarihi:

Kartalda 2 istifa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2003 01:57

Yıldırım Demirören, Futbol Şube Sorumluluğu, Kıvanç Oktay ise Tesisler Komitesi Başkanlığı ve Futbol Komitesi üyeliği görevlerinden ayrıldı. İkili, ocak ayındaki genel kurula kadar Yönetim Kurulu'ndaki görevlerini sürdürecek.

Beşiktaş Asbaşkanları Yıldırım Demirören ile Kıvanç Oktay dün yönetimdeki özel görevlerinden istifa etti. Önce Demirören, Başkan Serdar Bilgili ile görüşüp Futbol Şube Sorumluluğu'ndan ayrıldığını açıkladı. Ardından Oktay bir açıklama yaparak Tesisler Komitesi Başkanlığı ve Futbol Komitesi üyeliğini bıraktığını belirtti.

Başkent gerilimi

Demirören,
G.Birliği ile yapılan lig maçında, isminin soyunma odasına girecekler yerine Şeref Tribünü'ne girecek yöneticiler listesine yazılmasıyla sıkıntının başladığını söyledi. Demirören, bu davranışa Ankara'ya gitmeyerek karşılık verdiğini, ancak kendisine de bu yüzden yönetim kurulundan tepkiler geldiğini ifade etti.

Yönetimde kalıyorlar

Demirören,
‘‘Kulüp yönetimlerinde görev almanın bazı egoları tatmin aracı değil, omuzlarına büyük sorumluluklar yüklenmektir’’ dedi. Kıvanç Oktay da, ‘‘Gelinen nokta dikkate alındığında, hem kulübümüzün, hem şahsımın yıpranmaması için bu kararı aldım’’ dedi. Demirören ve Oktay, Ocak 2004'teki kongreye kadar yönetim kurulu üyeliğini sürdürecek.

Cengiz Kaptanoğlu: Kadroyu koruyacağız

BEŞİKTAŞ
Asbaşkanı Cengiz Kaptanoğlu, mevcut kadroyu bozmak istemediklerini belirterek, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Tümer, Ahmet Yıldırım, İbrahim, Zago ve Yasin ile tekrar anlaşacaklarını söyledi. Öte yandan Ahmet Yıldırım’a G.Saray’ın talip olduğu öğrenilirken, Zago’nun da ailevi sorunları nedeniyle sezon sonunda ayrılmak istediği iddia edildi.

Lucescu, Brezilyalı torunlarını deniyor!

BEŞİKTAŞ'ın dünkü antrenmanında, Igo ve Beto adlı iki Brezilyalı futbolcu denendi. Teknik Direktör Mircea Lucescu, ısrarla bu oyuncuların adlarını soran basın mensuplarına espri yaparak, ‘‘Onlar benim torunlarım’’ dedi. Zago'nun tavsiyesi üzerine getirilen Igo ve Beto'nun bir hafta deneme idmanlarına çıkacağı belirtildi. İki futbolcu, beğenilmeleri halinde transfer edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!