Irak’ta nişan Ankara’da düğün

Güncelleme Tarihi:

Irak’ta nişan Ankara’da düğün
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2011 00:00

Kuzey Irak Sanayi ve Ticaret Bakanı ve İhsan Doğramacı’nın yeğeni Sinan Çelebi’nin kızı Pınar Çelebi ile Peneart Yönetim Kurulu Başkanı Erçim Tosyalı evlendi.

Boğazdakİ birçok yalıda imzası bulunan iç mimar Pınar Çelebi ile Peneart Yönetim Kurulu Başkanı Erçim Tosyalı, Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirdi. Geceye, gelinin babası Kuzey Irak Sanayi ve Ticaret Bakanı ve İhsan Doğramacı’nın yeğeni Sinan Çelebi ile annesi Sevşen Çelebi ve damadın annesi Melek Tosyalı ev sahipliği yaptı. Düğüne Doğramacı ailesinin çok sayıda üyesi katıldı. Gecede İhsan Doğramacı’nın eşi Ayser Doğramacı, kardeşleri Bilkent Üniversitesi Rektörü Ali Doğramacı ve Profesör Doktor Emel Doğramacı, kızı Şermin Şavaşçı da yer aldı. Düğüne katılanlar arasında Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan gibi isimler de bulunuyordu.
Havuz başında gerçekleşen düğünde, davetlilerin yerlerini almasıyla birlikte Pınar Çelebi ve Erçim Tosyalı çifti, nikah masasına geldi. Çiftin şahitliğini Profesör Doktor Ali Doğramacı ve Nurettin Çarmıklı yaptı. Çift daha sonra ilk danslarıyla büyük beğeni kazandı.

Nişan Irak’ta

Genç çift, İstanbul’da ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştı. Çiftin nişanı ise üç ay önce Irak’ta gerçekleşti. Çelebi ve Tosyalı çiftinin nişan yüzüklerini Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan takmıştı. Ankara’daki düğünle hayatlarını birleştiren çift, İstanbul’da yaşayacaklar. Çift, düğünün ardından balayı için Maldivlere uçtu.

İlk poz Ankara’da

Düğüne katılan isimler arasında şarkıcı Tan ve oyuncu Ceyda Ateş de yer aldı. Bir süredir haklarında aşk dedikoduları yapılan Tan ve Ateş, birlikte ilk pozu Ankara’da verdi. Çift, Pınar Çelebi’nin yakın dostları olduğunu belirterek, Çelebi ve Tosyalı çiftine mutluluk diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!