Bagajdayım kurtarın beni

Güncelleme Tarihi:

Bagajdayım kurtarın beni
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2011 00:00

Bilecik’in Beyice Köyü’nde define bulmak için kazı yapan grup, dün öğle saatlerinde içlerinden Ali Sait Özdemir’in elleri ve ayaklarını “Bizden habersiz defineyi buldun. Altınlar nerede” diyerek bağladı.

Ardından otomobilin bagajına koydukları Özdemir’i bırakıp kaçtı. Bagajda cebindeki cep telefonunu çıkaran Özdemir, polisi arayarak, “Beni 34 plakalı 2 araç kaçırdı. Araçlardan birinin bagajına koydular. Şu anda Bozüyük İlçesi’ne doğru götürüyorlar” diyerek yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen polis, otomobili Bilecik-Bozüyük karayolunda durdurdu.

Defineyle kaçtığımı sanmışlar

Otomobildeki Mustafa Er, Engin Erkan, Zafer Taştan ve Halil Çırak yakalandı. Kaçıran kişilerden gördüğü şiddet nedeniyle yaralanan Özdemir ise Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özdemir ifadesinde, “Define bulmak için kazı yaptık. Bir ara işlerim nedeniyle Bilecik’ten ayrıldım. Arkadaşlarım da defineyi bulup kaçtığımı sanmışlar. Ben define bulmadım” dedi. Polis, diğer otomobili de Bilecik- Osmaneli karayolunda durdurdu. Ayhan Çırak, Ömer Çırak, Ersin Çırak ve Erdem Akgükazı da gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!