Tüm hümanistleri ‘panpişizm felsefesi’nde görmek isteriz!

Güncelleme Tarihi:

Tüm hümanistleri ‘panpişizm felsefesi’nde görmek isteriz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2011 00:00

Panpişizm Türk insanının adeta imtihanı oldu ve sıklıkla “Alışmadık ikizlerde, takke durmaz” dedirtti!

Haberin Devamı

Hilal Cebeci, Türkiye’nin Twitter’la imtihanında denenmeyeni denedi ve en uzun süre trend topic’te kalma rekorunu kırdı. Siz düşünün; başımıza gelen en çılgın projede bile o olayı en fazla iki gün tt’de görüyorken, bir panpiş felsefesi aldı başını yürüdü. Hep birlikte çıplak bir hafta geçirdik; arada kurumsal şirketlerde çalışanlarımız yüzlerine soğuk su çarpıp kendini toparlasa da, geriye kalan çıplaklar kampı sakinleri bu haftaya sorgusuz sualsiz uyum sağlamayı başardı. Hilal Cebeci için söylenebilecek fazla kelimem olmadığı için, cümle kuramıyorum; kötü manada değil bu, neticede pamuk gibi kız. İnsanın kendiyle ilgili paylaşabileceklerinin hesabını da, sınırını da sormak bize düşmez. Sosyal medya dediğin; dükkânı toplayıp, kapatıp gidebileceğin ve hatta başka bir yerde tekrar tezgâh açabileceğin bir mecra. Neticede bir nevi ‘küçük esnaf’ işte; aklınıza ‘veresiye veren, peşin satan’ tablosunu getirin, modernize edilmiş ‘küçük esnaf’ın derdi de panpiş olsun, Tanrı başka dert vermesin. Bu noktada hep (ve iyi ki) sansürlü gördüğümüz Banu Alkan resimlerini, artık peşinen görsek ne olur, boşuna 80’li yılların panpişleri için ortalığı gaza boğmayın. Ayrıca şaşıranlar bu yazıyı okuduktan sonra, kalkın da bir Google resimlerde Hilal Cebeci aratın lütfen. Bakın ki bir hafta daha tt’de bu konuyu görmeyelim, kapatalım, bitsin!
? geyikterapisti: Hilal Cebeci’nin düşünür, Erol Köse’nin doktor, Ajdar’ın mühendis olduğu bir dünyaya çocuk getirtmek istemiyorum.
? evrendemirkutlu: Erol Köse, Hilal Cebeci derken, Twitter iyice Kral TV’ye döndü. Sıradaki tweet Esenler’den çılgın serserilere gelsin...
? otisabi: Akşam olsa da Hilal yatsa.
? burcakg: Son bir haftada kendiminkileri bile Hilal Cebeci’nin göğüsleri kadar çok görmedim.
? jantibiabiniz: Sutyen olsam, ben de Hilal Cebeci’nin memelerini desteklerdim.
? pakiteysis: Cebeci’nin her akşam fotoğraf yayınlamasını isteyen hayranları sendika kurdu: Pamp-İş-Sen.
? ardaerdik: TOKİ başkanı, çevre ve şehircilik bakanı olmuş... Bu, Hilal Cebeci’nin Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı olması gibi bir şey.
? FerdiCarrefour: “Çekme kurban olayım o fotoğrafları ey nazlı Hilal!” (Ergen marşı)
? seytanbcc: Hilal Cebeci 13 bin 800 tweet yazıp 10 parmağıyla yapamadığını iki memesiyle bir gecede yaptı ve panpiş sayısını iki katına çıkardı. Fenomen budur.

Çok kırsal hareketler bunlar

Haberin Devamı

Bu haftanın gündemi bizlere gösterdi ki; sen oturup elâlemin evliliğini mi tartışırsın; al sana şike, al sana panpiş! Şimdi bu mevzuyu tıpış tıpış unut!’ İşte Aziz Yıldırım da işleri aşağı yukarı bu şekil halletmiş. Kendi adıma futbolla ilişkim, yakışıklılar TV’den gözlerini ayırmazken, bile bile TV’nin önünden geçerek az biraz ilgiden sebeplenmekten öteye gitmez. Tüm bu olayda şaşırmadığım tek şey; ‘futbolcu para birimi’ diye ayrı bir bütçenin varlığına inandığımdan, dönen rakamlar oldu açıkçası. Öyle rakamı sen de çevir, bak bakalım ortalıkta kaç tane kasap önü kedisi kıvamında insan birikiyor. Bence Aziz Yıldırım bu işten sağ salim çıkarsa Başbakan’dan bir ‘çılgın proje’ talep etsin, çünkü Jetgiller gibi bir hayat süren bu insanları artık İstinye Park Masa’ya da sığdıramıyoruz. Bir de sen kalk o kadar parayı poşetle teslim al, olacak iş mi... Çok kırsal hareketler bunlar!
Bu Fenerliler de alıngan insanlar şimdi maazallah adliyenin Beşiktaş’ta olması bile bizim suçumuz olur, iyisi mi susalım!
? ich__: Eğer Yıldırım Demirören’i şike davası için çağırdılarsa şike yapıp takımı beşinci yapmayı nasıl başardın diye soracaklardır
? DjBlumenberg: N’olduu bebeğim ‘ŞİKE’rin mi çıktı!
? umutofkeli: Hakim: O kadar şike yaptınız, neden Türkiye kupasını almak için yapmadınız? Aziz Yıldırım: O zaman çok belli olurdu.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!