Çapraz teselli

Güncelleme Tarihi:

Çapraz teselli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2011 15:11

Yeliz Şar, yakın arkadaşı Ece Erken’in eski nişanlısı Davut Güloğlu’yla ilişki yaşamasına çok içerledi. “Kanka diyenden korkacaksın” diyen Şar’ı teselli etmek, Erken’in eski sevgilisi Hacı Sabancı’ya düştü.

Haberin Devamı

BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİLER-FOTO GALERİ

Eski nişanlısı kankasıyla evleniyor      

Ece Erken, bir süre önce en yakın arkadaşı Yeliz Şar’ın eski nişanlısı Davut Güloğlu’yla “Hayata Gülerken” adlı programı sunmaya başlamıştı. Program için bir araya gelen ikilinin dışarıda da sık sık buluşması, aşk dedikodularına yol açtı. Ve Erken, geçtiğimiz günlerde Twitter’ına yazdığı mesajlarla ilişki iddialarını doğruladı. Kısa bir süre önce de ikilinin evlilik hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

Mekândan ayrı ayrı çıktılar   

Erken’le uzun yıllardır süren dostluğunu bitiren Yeliz Şar, tepkisini “Kanka diyenden korkacaksın” sözleriyle dile getirdi. Şar’ı teselli etmek ise Erken’in bir dönem ilişki yaşadığı Hacı Sabancı’ya düştü. İkili önceki gün İstinye Park’taki bir restoranda buluştu, şarap içip sohbet etti. Gazetecileri görünce restoranın iç kısmına geçen Şar ve Sabancı, üç saatlik sohbetin sonunda mekândan ayrı ayrı çıktı.

Arkadaşız     

Yeliz Şar, Hacı Sabancı’yla arkadaş olduklarını söyledi: “Hacı arkadaşım olur, buluşup sohbet ettik.”

Haberin Devamı

Ayrılmadık        

Twitter’da nişanlanacaklarını duyuran Ece Erken ve Davut Güloğlu’nun ayrıldığı öne sürüldü. İddiaya göre Erken, sitedeki sayfasına “Twitter’da başlayan, Twitter’da biter. Saygı duyup susuyorum. Bitmiştir” yazdı. Güloğlu da ona “Ne söylesem bilmiyorum, her şey gönlünce olsun. Ben seninle yapamam. Allah yolunu açık etsin. Seni tanımak, yaşamak da bir sınav, bye” mesajıyla yanıt verdi. Ancak bir süre sonra bu mesajlar sistemden silindi. Dün “2. Sayfa” programına telefonla bağlanan Erken, ayrılmadıklarını söyledi: “11 Temmuz’da nişanlanacağız. Aslında 10 Temmuz’da yapacaktık ama Hakan Altun 11’inde olmasını istedi. Salaş bir yerde evlenmek istiyoruz. Çünkü Davut’un da benim de ikinci düğünümüz olacak. İkimiz de eğlenmek istiyoruz.”        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!