İcralık tavuk da tık ile ekranda

Güncelleme Tarihi:

İcralık tavuk da tık ile ekranda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2011 00:00

Teknolojinin gelişmesi ve icralık mallarda yaşanan artışlar sanal ortamda yeni iş alanlarının doğmasına yol açtı. Bunlardan biri de bilgisayar başında ev, araba, arsa hatta inek ve tavuk alabileceğiniz “icramatik.com” sitesi.

İlhan Kaya tarafından yaklaşık 1,5 yıl önce kurulan “icramatik.com” sitesinde icra dairelerine değil, ilanlara bakarak, Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki icralık malları görmek mümkün.

150 bin üyesi var

İlhan Kaya, son yıllarda icralık mallarda büyük artış yaşandığını, ev, araba, daire, arsa, bina, altın takılar, pırlanta yüzükler, fabrikalar vs pek çok malın icra yoluyla satışa çıkarıldığını, bu malların çoğunun yarı fiyatına satıldığını söyledi.

“İcramatik.com” sitesinin 150 bine yakın üyesi bulunduğunu ifade eden Kaya, üyelerin sitedeki tüm ilanları takip edebildiklerini belirtti. 300’e yakın ulusal ve yerel gazeteyi takip ederek, icralık malları sanal ortama aktardıklarını kaydeden Kaya, “icramatik.com verilerine göre, son 1 yılda icra yoluyla satılan mallardan bir kısmını şöyle anlattı:
“5 bin binek otomobil, 250 lüks otomobil, 400 jeep, 250 traktör, 700 otobüs ve minibüs, 4700 kamyon ve kamyonet çekici, 15 bin 500 daire, 1980 dubleks daire ve villa, 2850 işyeri, dükkan, ofis, 390 fabrika, tesis, 3356 arsa, bağ, bahçe, 565 makine vs.”

İsteyen üyenin adına alışveriş

SİTENİN, “gold hizmet” adıyla ayrı bir hizmet daha sunduğunu belirten Kaya, bu hizmette üyenin adına herhangi bir malın, gayrimenkulün açık artırmasına katılabildiklerini de sözlerine ekledi. Kaya’nın verdiği bilgilere göre, sitede, ev, araba, arsa, otel, çeşitli bina ve fabrikaların yanı sıra jet, pırlanta takılar, inekler, tavukların, pet şişe de suya kadar satışa ilişkin pek çok ilan yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!