Kazada yaralanan asker de şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

Kazada yaralanan asker de şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2011 15:23

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde 10 gün önce spor yaparken, yağmurdan korunmak için yol kenarındaki meyve satıcılarının brandasının altına sığınan askerlere otomobil çarpması sonucu yaralanan 21 yaşındaki jandarma er Atilla Gültekin 10 gündür tedavi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Aynı kazada er Bilal Yücel de şehit olmuştu.

İnegöl’ün Eskikaracakuyu Mevkii’nde 13 haziran günü Ankara’dan Bursa yönüne giden 60 yaşındaki Mehmet Mavili yönetimindeki otomobil, Eskikaracakuyu Mevkii’nde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp takla attı. Otomobil, mevye satıcılarının kurduğu brandaya çarparak durdu. Bu sırada yağmurdan korunmak için brandanın altına sığınan askerlerden Bilal Yücel ile Atilla Gültekin otomobil altında kaldı. Bilal Yücel’in şehit olduğu kazada, arkadaşı Atilla Gültekin ile takla atan otomobilin su kanalına düşen sürücüsü Mehmet Mavili ve eşi Güldane Mavili (55) yaralandı.

Kaza sonrası kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veren er Atilla Gültekin de bugün saat 09.00’da şehit oldu. Şehit erin cenazesinin İstanbul Pendik’te toprağa verileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!