İşçi taşıyan minbüs takla attı: 21 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İşçi taşıyan minbüs takla attı: 21 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2011 09:07

KAHRAMANMARAŞ’ın Elbistan ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs takla attı. Kazada 2’si hamile kadın 21 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Elbistan-Malatya karayolu Sevdilli mevkiinde meydana geldi. Tarlalarda çapa yaparak geçimini sağlayan çoğunluğunu çocuk ve kadınların oluşturduğu tarım işçileri, memleketleri Adıyaman’a dönmek üzere minibüse bindi. 32 yaşındaki Yılmaz Sincar yönetimindeki 02 S 0086 plakalı minibüs, yanlışlıkla girdiği Malatya yolundan döndüğü sırada aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak takla attı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazanın Elbistan Devlet Hastanesi’ne bildirilmesi üzerine Hastane Başhekimi Murat Gönen ve tüm hastane personeli hastaneye gelerek görev başı yaptı.

Çoğunluğunu çocuk ve kadınların oluşturduğu 21 tarım işçisi ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Sevda Aydın ile Gülbahar Aydın hamile olmaları nedeniyle gözlem altına alındı. Sevda Aydın’ın durumunun iyi olduğu belirlenirken, 8 aylık hamile olan Gülbahar Aydın’ın düşük tehlikesi olduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan diğer tarım işçilerinin ise durumlarının iyi olduğu bildirilirken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!