Kılıçdaroğlu Metin Lokumcu'nun evini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu Metin Lokumcunun evini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2011 11:03

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakanın 31 Mayıs’taki Hopa mitingi öncesi ve sonrası çıkan olaylarda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 56 yaşındaki emekli öğretmen Metin Lokumcu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Lokumcu’nun annesi Saadet Lokumcu’nun elini öpen Kılıçdaroğlu, Lokumcu’nun mezarını da ziyaret etti.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU, LOKUMCU'NUN ANNESİNİN ELİNİ ÖPTÜ / Foto Galeri

Geceyi Gürcistan’ın Acara Özer Cumhuriyeti’nin Başkenti Batum’da geçiren CHP lideri, bu sabah saat 08.30 sıralarında Sarp Sınır Kapısı'ndan Türkiye’ye giriş yaptı. Beraberindeki milletvekili ve partililerle birlikte Hopa’nın Kemalpaşa Beldesi’ne bağlı Dereiçi Köyü’ne giden ve Metin Lokumcu’nun evini ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, aileye taziye dileklerinde bulundu. Metin Lokumcu’nun annesi Saadet Lokumcu’nun elini öpen Kılıçdaroğlu, Lokumcu’nun eşi Gülay, oğlu Ulaş, kardeşleri Mete Lokumcu ve Ayşe Bekar ile bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu’na sarılan amca kızı Pembe Gül Lokumcu ağlayarak, “Ağabeyimin katillerini bulun. Size güveniyoruzö dedi. Lokumcu ailesine ait evin bahçesinde Kılıçdaroğlu’na Laz Böreği ve ayran ikram edildi. Bu sırada Metin Lokumcu’nun çok sevdiği köpeği, Tukaş’da masanın altına yattı, uzun süre Kılıçdaroğlu’nun ayaklarının dibinden ayrılmadı. CHP lideri basın mensuplarının açıklama yapma isteğini, “Burası cenaze eviö diyerek geri çevirdi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra Lokumcu’nun mezarını da ziyaret etti. Kemalpaşa Belde merkezinde önü partililer tarafından kesilen Kılıçdaroğlu, CHP seçim bürosuna uğradı. Burada, “Hopa seninle gurur duyuyor" ve "Başbakan Kemalö sloganları ile karşılanan Kelam Kılıçdaroğlu, “12 Haziran’da Hopa’nın demokrasi tarihini değiştireceğiz. Bize oy verinö dedi. Bu sırada Jandarma’ya ait robocopların çevrede geniş güvenlik önlemi alması dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!