Seni öldüreceğim diye bağırıyordu

Güncelleme Tarihi:

Seni öldüreceğim diye bağırıyordu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2011 21:17

Dolmabahçe’de kendisini durdurmak isteyen trafik polisini motor kaputunun üzerine düşürerek Karaköy’e kadar götüren sürücü Nail İşler, “Havanın boğuk ve sıcak olması nedeniyle hiçbir şey hatırlamıyorum” diye ifade verdi.

Haberin Devamı

O SÜRÜCÜ YAKALANDI / WEBTV

POLİSİ BÖYLE SÜRÜKLEDİ / WEB TV

Ölümden dönen trafik polisi Ahmet Turan Alçin ise ifadesinde “Ben motor kaputunun üzerindeyken direksiyonu sağa sola kırıyor beni düşürmeye çalışıyordu. Bir yandan da ’Seni öldüreceğim’ diye bağırıyordu” dedi. 

Ayılması 1 gün sürdü

Seni öldüreceğim diye bağırıyordu


Olayın ardından Karaköy Polis Merkezi’nde önce ayılması için bir gün bekletilen Nail İşler, Beyoğlu Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine götürüldü. İşler uyuşturucu kullanmak, ev ve işyeri hırsızlığı, otodan hırsızlık suçlarından sabıkalı çıktı. İşler, “Kasten yaralama, mala zarar verme”, “Görev yaptırmamak için direnme”, “Tehdit” suçlarından tutuklandı. Olay sırasında Nail İşler’in yanında bulunan arkadaşı Davut Ö. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Davut Ö. ise, olay anını şöyle anlattı: “Trafik polisi bizi durdurmak için önümüze çıktığında Nail aniden gaza basarak üzerine sürdü. Onu tam ezecekken polis kendini kaputun üzerine attı ve tutundu. Nail hızla giderek onu düşürmeye çalıştı. Polis defalarca onu indirmesini söylediği halde adeta kendini kaybetmişti. İki araca çarptık. Son kazadan sonra polis memuru yere düştü. Eğer olay sırasında direksiyona müdahale edip onu durdurmaya çalışsaydım çok daha kötü şeyler olurdu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!