Hidayet spor kulübü kuruyor

Güncelleme Tarihi:

Hidayet spor kulübü kuruyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2011 00:00

Hidayet Türkoğlu, kendi adını taşıyan ilk basketbol ve spor okulları tesisini Ataşehir Şerifali'de açtı.

Haberin Devamı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Orlando Magic'de forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, yeni yıldızlar yetiştirmek üzere spor okulu kurdu.

Ataşehirde 2.200 metrekarelik bir alana kurulan Hidayet Türkoğlu Spor Okulu, modern bir tesis olarak dikkat çekti. İçerisinde basketbol salonu, yüzme havuzu ve kondisyon merkezi bulunan spor kompleksinde geleceğin sporcularının yetişmesi hedefleniyor.

Spor okulunun açılış konuşmasını gerçekleştiren Hidayet; 3 yıl önce kurmuş oldukları spor okullarını artık spor kulübü haline getirmek istediklerini ve bugün bu haberi paylaşmak istediğini belirtti. Bu açılışta ortağı olan ünlü kondisyoner Muratcan Üner de spor kulübü olma yolunda attıkları adımları ve yaz okullarında eğitim verdikleri sporcu sayıları hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Hidayet ayrıca spor kulübüne verecekleri ismi netleştirmediğini, bugünlere gelmesinde desteği olan herkesin katkı sunmasını isteyerek hidobasket.com adresi aracılığı ile destek vermelerini istedi.

24-25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Hidayet Türkoğlu Tallent Cup'ta kulüp isminin açıklanacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!