Çağrı merkezlerini artıracak istihdamı Anadolu’ya taşıyacak

Güncelleme Tarihi:

Çağrı merkezlerini artıracak istihdamı Anadolu’ya taşıyacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2011 00:00

Anadolu’da çağrı merkezlerini artırma planları yapan Turkcell, ilk hedef olarak Gaziantep’i seçti. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, çağrı merkezi projelerini Anadolu’da yaymak istediklerini belirterek, “Gaziantep çağrı merkezi yatırımlarımızda akla gelecek ilk üç şehirden biri oldu. Hatta büyüyen nüfusuyla ilk akla gelecek şehir de diyebiliriz” dedi.

Haberin Devamı

Gaziantep’te ‘Mobilşirket’ toplantısında konuşan Ciliv, işadamlarının bazı şehirlere yatırım yapmanın mantığı olmadığını düşündüğünü dile getirerek, kendilerinin ise Erzurum, Diyarbakır, Eskişehir ve Karaman’da çağrı
merkezleri açtığını kaydetti. Erzurum’un, bölgenin çağrı merkezi üssü olmayı misyon edindiğini ifade eden Ciliv,
şöyle konuştu:
Uyanık şirket CEO’ları
“Bizden sonra birçok banka da o şehre ve çevredekilere gitmeye başladı. İstihdamı Anadolu’ya taşıma konusunda liderlik yapıyoruz. Çağrı merkezi projelerimizi Anadolu’da yaymaya niyetliyiz.”
Mobil internet cihazlarının önümüzdeki beş yılı büyük ölçüde değiştireceği söyleyen Ciliv, şunları söyledi: “Mobil internet, sesten televizyona geçiş gibi bir şey. Farklılaşmak için büyük fırsat. Başarılı şirketler bu teknolojileri kullanarak daha çevik, akıllı ve yüksek rekabet gücüne sahip oluyor. Bunun örneklerini Türkiye’de de görüyoruz. Bazı uyanık şirketlerin CEO’ları bizi kapıda karşılıyor. Çünkü okumuşlar, öğrenmişler. ‘Bu teknolojileri şirketime entegre etmeliyim’ diyorlar.” Ciliv toplantıya katılan AKP Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’e plaket verdi.

Haberin Devamı

En iyi strateji farklılaşmak

SÜREYYA Ciliv, önümüzdeki bir yıl içinde şirketlere mobil iletişimin sağladığı olanakları tanıtmak ve danışmanlık vererek teknolojik dönüşümü kolaylaştırmak için çalışacaklarını kaydetti. Bu kapsamda Bursa’dan başlayan toplantıları 14 şehirde düzenleyeceklerini aktaran Ciliv, “İş dünyasında en önemli strateji farklılaşmak. Türkiye’nin iş adamları olarak başarımızı global pazarlara taşımamız lazım. Teknolojinin hızlı gelişimine ayak uyduran firmalar rakiplerin önüne geçti” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!