Sekiz yıldır rakibim yok

Güncelleme Tarihi:

Sekiz yıldır rakibim yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2011 00:00

“Göze hoş gelen bir futbol oynamadığımı biliyorum. Görev bölgem çok hassas. Kimler geldi, kimler geçti. Saymaya kalksam sayfalar yetmez. F.Bahçe gibi önemli bir takımda 8 yıl direkt oynamak herkesin harcı değil.”

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de en çok tartışılan isimlerin başında Selçuk Şahin gelir.  Futbolunu beğenmeyenler de vardır, yerinin doldurulamayacağına inananlar da... Ancak ortada bir gerçek var ki, sarı lacivertli takımın başına geçen her teknik direktör ondan vazgeçmedi. Hep kilit oyuncu konumunda oldu Selçuk. En önemli özelliklerinden biri, derbi diye nitelenen önemli maçlarda attığı kritik gollerdi. Bu sezon ligde oynadığı 24 maçın 15’inde ilk 11’deydi. Tek golünü ise çok kritik bir karşılaşmada, şampiyonluğun geldiği son Sivasspor maçında kaydeden Selçuk, kendisini tam bir görev adamı olarak tanımlıyor, hatta daha da ileri gidip, “F.Bahçe’nin ve A Milli Takım’ın askeriyim” diyor.

A Milli Takım’ın Belçika ile oynayacağı maçın aday kadrosuna çağrılan isimlerden biri olan Selçuk, Tegelen kampında Hürriyet’e konuştu. Sözleri dikkat çekiciydi: “Ben hem F.Bahçe’nin, hem de A Milli Takım’ın askeriyim. İsimsiz kahramanlardan biriyim. Haddimi biliyorum.”
Sonra sözü F.Bahçe’ye ve bu sezon kazandıkları şampiyonluğa getirdi: “Göze hoş gelen bir futbol oynamadığımı biliyorum. Görev bölgem çok hassas. Kimler geldi, kimler geçti. Saymaya kalksam sayfalar yetmez. F.Bahçe gibi önemli bir takımda 8 yıl direkt oynamak herkesin harcı değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!