Trafik kazaları: 3 ölü, 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Trafik kazaları: 3 ölü, 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2011 22:30

Yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında üç kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Mustafa Sarı (44) yönetimindeki 16 UL 309 plakalı motosiklet, Bilecik istikametine giden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 16 UR 788 plakalı kamyonete sağ tarafından çarptı. Mustafa Sarı, olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü ise yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.

Denizli'de, Erdem Sarmaşık yönetimindeki 34 YJ 0166 plakalı araç, Zeybekci Kavşağı'nda Sefa Barışçıoğlu'nun kullandığı 48 YD 093 plakalı ekmek kamyonetle çarpıştı. Bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan Emete Karasu (59) ise çarpışmanın etkisiyle devrilen ekmek kamyonetinin altında kaldı. Marketten ekmek aldıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalıştığı öğrenilen Karasu, olay yerinde hayatını kaybetti. Ayağından yaralanan Emete Karasu'nun kardeşi Yaşar Er, Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Cahar Dudayev Bulvarı'nda seyreden Basri Erdir'in (50) kullandığı 35 AE 8904 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, aynı yöne giden Pınar Ökten idaresindeki otomobile çarptı. Daha sonra yoldan çıkarak orta refüjdeki elektrik direğine çarpan Erdir'in aracı, ardından Hasan Kahya'nın kullandığı 35 KHK 32 plakalı otomobile çarptı. Araç sürücülerinden Ökten ve Kahya kazadan yara almadan kurtuldu. Ağır yaralanarak Karşıyaka Devlet Hastanesine kaldırılan Erdir ise kurtarılamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!