PKK Ak Partili BaÅŸkanın oÄŸlunu kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

PKK Ak Partili Başkanın oğlunu kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2011 19:10

Diyarbakır'ın Hazro İlçesi'nin Ak Partili Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu ve Ak Parti İlçe 2'inci Başkanı Fuat Mehmetoğlu, dün gece PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugünkü Aydın mitinginde de, partisinin terör örgütünün hedefinde olduğunu belirterek, isim vermeden, Bir ilçe başkanının oğlunun terör örgütünce kaçırıldığını söylemişti.

Diyarbakır Valiliği, Hazro İlçesi'nin Ak Partili Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu ve AK Parti İlçesi 2'inci Başkanı Fuat Mehmetoğlu'nun PKK'lı teröristler tarafından dün gece kaçırıldığını açıkladı. Olay, dün saat 23.30 sıralarında Diyarbakır-Bingöl karayolunun Kocaköy-Gökçen Köyü yol ayrımında bir aracın yandığı ihbarı üzerine jandarma ekiplerinin olay yerine gitmesiyle ortaya çıktı. Ekipler yanan aracı söndürdükten sonra yaptığı incelemede araç şürücüsünün Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu Fuat Mehmetoğlu olduğunu belirledi.

Diyarbakır Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Aracın bölümü terör örgütü mensuplarınca ateşe verildiği ve araç şoförü Fuat Mehmetoğlu'nu da kaçırdıkları anlaşılmıştır. Fuat Mehmetoğlu'nun bulunmasına yönelik olarak yapılan araştırma, soruşturma ve takibe halen devam edilmektedir" denildi.
BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan da bugünkü Aydın mitinginde, partisinin terör örgütünün hedefinde olduÄŸunu belirterek, isim vermeden bir ilçe baÅŸkanının oÄŸlunun terör örgütünce kaçırıldığını söylemiÅŸti.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!