'Sayın Bakanım sizin için canımızı vermeye hazırız'

Güncelleme Tarihi:

Sayın Bakanım sizin için canımızı vermeye hazırız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2011 11:33

Ajda Pekkan, dün akşam verdiği konserde Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış için ''Her zaman sanat ve sanatçının yanında oluyorsunuz. Sizin için canımızı vermeye hazırız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin'' dedi.

Haberin Devamı

Ajda Pekkan, dün akşam Maslak TİM Gösteri Merkezi'nde Bilfen Okulları'nın 125 kişilik filarmoni orkestrası ve 100 kişilik korosuyla bir konser verdi. Ajda Pekkan'dan önce Hakan Aysev ve Eda Özülkü de sahne aldı. Konseri Başmüzakereci Egemen Bağış da izledi. Müzik için 100 yıl daha yaşamak istediğini

Zeynep GÃœRCANLI
hurriyet.com.tr

belirten Pekkan, ''Keşke müziğin akademik kariyerini de yapabilseydim. Hayatta ne para, ne pul, ne pırlanta isterdim. Sadece müzik için 100 yıl daha yaşamak isterdim'' dedi.

 

''ALLAH SÄ°ZÄ° BAÅžIMIZDAN EKSÄ°K ETMESÄ°N''Â

 

Pekkan, konseri izleyen Egemen Bağış'a da övgü dolu sözler söyledi. Bağış için ''İyi ki varsınız'' diyen Ajda Pekkan, ''Sayın Bakanım her zaman sanat ve sanatçının sağolsun yanında oluyorsunuz. Muhteşem vizyonunuzla hep ülkemizin önünü açıyorsunuz. İyi ki varsınız, hep olun. Sizin için canımızı vermeye hazırız. Siz hep yanımızda olun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!