Bana beni kadınlar öğretti

Güncelleme Tarihi:

Bana beni kadınlar öğretti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2011 00:00

Kenan Doğulu ‘Şans Meleği’ adlı kıpır kıpır yeni şarkısıyla dinleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Single’ının klibinde, sponsoru olan firmanın Facebook sayfasından seçeceği yedi genç kızla kamera karşısına geçecek. Kadınlar onu o kadınları çok seviyor: “Kadınlar bana delikanlı, centilmen, romantik olmayı ve en önemlisi beni bana öğretti; ben de onlara aşkın dibine kadar yaşanması gerektiğini, saygının ne olduğunu, eğlenceyi...”

Haberin Devamı

Üretken bir adamsınız neden albüm yerine single hazırladınız?
- Yeni şarkılarım yapıları itibariyle eylül ayına uyacak diye düşündüm. Ama yaz ayları içinde yeni parçayla insanları motive edip ağızlarına bir parmak bal çalmak istedim.
‘Çakkıdı’ ve ‘Patron’ şarkılarında,’Kaynaşalım Oynaşalım’ dediniz. Yeni şarkınızda kaynaşma ve oynaşma ruhu devam ediyor mu?
- Evet, genel anlamda şarkılarımın içinde gizli ve sosyal mesajlar olmasının yanı sıra ana fikir aşk, samimileşme, yakınlaşma, öpüşme, koklaşma üzerine kurulu. Yeni şarkım ‘Şans Meleği’, herkesin hayatında şanslı bulduğu şeylere değiniyor. Yeğenim Arya’dan ilham alarak yazdım. Ülkemizin kendi içerisinde hafif karıştığı, karakter çatışması yaşadığı bir dönemde insanları motive edecek ve güne iyi başlatacak bir şarkı.
Size şans getirdiğini düşündüğünüz şeyler var mı?
- Her mekana sağ ayakla girmek isterim, ilk olarak sağ ayakkabımı giyerim... Uğurlu diye düşündüğüm gözlüğüm, tişörtüm ve arkadaşlarım var. Ayrıca astrolog Susan Miller hayranı oldum. Onu dinliyor ve bazı önemli kararları da fallara göre alıyorum. Kahve falı da bakmaya başladım. Çıktığını söylüyorlar...
Hep konuşulan bir enerjiniz var. Bunun kaynağı ne?
- Sevgi üzerine kurulu bir dünyada, korkuyla sayılan değil, sevgiyle sayılan biri olmak istiyorum. Bu da auramı temiz tutuyor. Hatta dostlarım, “Sinirlendiğinde biraz bağır” diyor, hep içime attığım için benim adıma endişeleniyorlar.
Ama herkesin bir patlama noktası vardır. Sizi neler o noktaya getirir?
- Ailemden birine ya da canımdan çok sevdiğim arkadaşıma zarar verecek bir şey olduğunda deliye dönerim. Bunu da birkaç kez yaşadım. Zaten hep içime attığım için mide hastası oldum. Bu hafta endoskopi yaptırdım, mide fıtığı, ülser ve reflüm çıktı.

Haberin Devamı

ÜÇ KİŞİYE AŞIK OLDUM:MAZHAR-FUAT-ÖZKAN

Peki bu enerjinize ayak uyduracak kadını bulmak sizin için kolay oluyor mu?
- Aynı frekansa geçmek zor ama imkansız değil. Radarlarımız her zaman açık... (Gülüyor)
Sizinle ilgilenen bir kadının neleri aşması lazım? Örneğin telefon numaranıza mı ulaşmalı?
- Telefonuma mesaj atmak çözüm değil çünkü tacize varan mesajlar aldığım oluyor. Beklentilerine göre, çıplak fotoğraflarını da gönderen oluyor. Benim keyif aldığım flört şekli, bakışmayla yaşanıyor. Kadının gözlerinden kalbine girebileceğime inanıyorum.
Şimdiye kadar hayatınıza kaç kadın girdi?
- Söylemeye çekinecek kadar çok (Gülüyor). Ama sadece üç kez sırılsıklam aşık oldum.
Kim o üç kişi?
- Mazhar-Fuat-Özkan (Büyük bir kahkaha atıyor). Onlar en kıymetlilerim ve kendilerini bilirler...
Peki bu kadar kadından sonra beklentileriniz değişiyor mu?
- Doymuşlukla ilgili. Artık bir kadının beni etkilemesi için güzel olması gerekmiyor. Çünkü güzelliğin gelip geçici olduğunu gördüm. Aynı frenkansı tutturmak, senkron olabilmek önemli. İnsan evine gittiğinde koynuna girdiği, omzunda uyuduğu bir güven kalesi istiyor. Sakin ama eğlenceli, dingin ama fırtınalı bir ilişki olması gerekiyor.
Sizi en çok neler tahrik eder?
- Vücut lisanı çok önemli. Bir şeyin çekiciliği onun duruşundan geliyor. Kendine güvenli insanları seviyorum. Gizli dominantlığı da beğeniyorum.
Hayatınıza giren kadınlardan ne öğrendiniz, onlar sizden neler öğrendi?
- Kadınlar bana delikanlı, centilmen, romantik olmayı, bu devirde aşkın olacağını ve kendime güveni öğretti. Aslında beni bana öğrettiler. Ben de onlara aşkın dibine kadar yaşanması gerektiğini, saygının ne olduğunu, eğlenceyi öğrettim.
Aşk mı, tek gecelik ilişki mi?
- Bütün olayım iyi şarkılar yapmak ve bana da bunu aşk yaptırıyor. Amacım, uyumadan önce düşünecek, uyandıktan sonra hemen aklına gelecek aşklar yaşamak...
Seksin hayatınızda nasıl bir yeri var?
- Dünya onun üzerinde dönüyor gibi bu devirde. Ama seksiliği sadece sevişmek ve seksle de kısıtlamamak gerekiyor.
O zaman seksi olanı nasıl tanımlarsınız?
- Bir şeyin seksi gelmesi için önce çekici olması lazım. Aslında seksle ilgili mesajlar vermeye çalışan biri değilim. Tam tersi utanıyorum. ‘Ailenizin sanatçısı’ yakıştırmasını seviyorum. Bazı sorulara verdiğim samimi cevaplar beni sürekli böyle açıklamalar yapan bir adam gibi gösterdi.

Haberin Devamı

GENLERİMİ BİR AN EVVEL PAYLAŞMAK İSTİYORUM

Hayat mottonuz nedir?
- Sev, sevil, say, söyle. Çal, çalış, çabala, çoğal...
Çoğalma durumunuz yok ama...
- Türünün son örneği olmak beni korkutuyor. Bir an evvel genlerimi paylaşmak istiyorum.
Aynaya baktığınızda nasıl bir adam görüyorsunuz?
- Olgunlaşma her anıma yayılsa da aynada bir türlü büyümek bilmeyen bir çocuk görüyorum. Evlenip kendi çocuğumu görene kadar da böyle sürecek herhalde.
Evleneceğiniz kadını bulamazsanız ne olacak?
- İyi anne olacağına inandığım, hayatım boyunca beraber yürüyeceğim biriyle çocuk yapabilirim. Evlenmeden çocuk yapmak bana uzak. Eğer evlilik olmazsa o zaman evlat edinebilirim.

Haberin Devamı

KIZLARI FOTOĞRAFLARINDAN SEÇECEĞİM

Elidor markası single’ınızın sponsoru oldu. Bu işbirliği kapsamında neler olacak?
- ‘Şans Meleği’ adlı şarkımın içinde tamamen tesadüfen 7/24 sözü geçiyordu. Bu da firmanın ürünlerinin sloganıyla denk geldi. Ve bana birliktelik teklif ettiler. Şarkının video klibinde oynayacak yedi kızı, Elidor Türkiye Facebook sayfasına resimlerini gönderenler arasından seçeceğim. İlk kez hayranlarımla kamera karşısına geçeceğim...

GÖBEK ADI CİHAN

Kenan Doğulu sevdiklerine şiir ve şarkı hediye etmeyi seviyor. En son Anneler Günü’nde içinde kendi ve kardeşlerinin göbek adı geçen bir şiir yazdı: “Gülsüm annemin, Cihan benim, Cihangir Ozan’ın, Elif Canan’ın göbek adı. Şiirin bir bölümü şöyle: Ben hayata renk katmaya çalışan yaratıcı, ölümlü. / Sen, beni yaratan, sevgi dolu, sevimli. / Hayat bize hep gülsün, uzun olsun ömrün, sağlık dolsun yüreğin. / En kara çocuğun, oğlun Kenan Doğulu’n”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!