Trenden Kenan çıktı

Güncelleme Tarihi:

Trenden Kenan çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2011 00:00

Hürriyet Hakkımızdır Treni, Gaziantep’e Kenan Doğulu konseriyle geldi. 10’uncu yıl Marşı’yla 19 Mayıs coşkusunun yaşandığı Demokrasi Meydanı’ndaki konserde Doğulu, dedesinin memleketinde olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

HÜRRİYET TRENİ'NDEN FOTOĞRAFLAR

HÜRRİYET Gazetesi’nin TCDD işbirliğiyle ‘Türkiye Ne İstiyor?’ sorusuna yanıt aramak için 10 Mayıs’ta Ankara’dan yola çıkan Hürriyet Hakkımızdır Treni’, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı Gaziantep’te Türk pop müziği sanatçısı Kenan Doğulu konseri ile kutladı. Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen ücretsiz halk konserine Gaziantepliler büyük ilgi gösterdi. Doğulu asansörle çıktığı sahnede ışık gösterileri ve fona yansıtılan Türk bayrağı eşliğinde 10’uncu Yıl Marşı’nı seslendirdi. Kenan Doğulu’ya klavyede kardeşi Ozan Doğulu eşlik etti.

Sizin içi Elveda Meyhaneci

Dedesi Kazım Doğulu’nun Gaziantepli olduğunu belirten Kenan Doğulu, hemşerileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Şarkıcı, babası Yurdaer Doğulu’nun yıllar önce seslendirdiği ‘Elveda Meyhaneci’ adlı parçayı konsere gelen Gaziantepli akrabaları için söyledi. Doğulu daha sonra eline aldığı mendille ‘Güzeller İçinden’ şarkısını seslendirirken gençlerden ‘Yah’ diye bağırmalarını istedi.

Halasına zılgıt çektirdi

Sahnenin yanına gelen halası Yurdagül Hanım’a da mikrofonu uzatarak zılgıt çektirdi. Bir kişinin sahneye attığı Gaziantepspor atkısını boynuna takarak şarkılarını

/images/100/0x0/55ea9c07f018fbb8f88b30e0
söyleyen ve bir hayranının cep telefonunu alarak izleyicileri görüntüleyen Doğulu sempatik tavırlarıyla beğeni topladı. Yaklaşık 2 saat süren konserde performansıyla göz dolduran Kenan Doğulu eski ve yeni albümlerinden seslendirdiği şarkılarla konserini tamamladı.

Gaziantep Eki istiyoruz

HÜRRİYET Gaziantep Yaysat Bölge Baş Bayii Mesut Özalp, bölge yöneticisi Murat Süzülmüş ve son satıcılar, önceki gün Gaziantep’i ziyaret eden Hürriyet Treni’nde Hürriyet Pazarlama Grup Başkanı Tijen Mergen ve Hürriyet Saha Operasyon Müdürü Güven Güveli ile buluştu. Son satıcılar, Hürriyet’in Gaziantep Eki’ni en kısa zamanda çıkarmasını talep ettiler.

BUGÜN DİYARBAKIR YARIN ELAZIĞ’DAYIZ

Yarın Hürriyet alan Elazığlılara “Çıplak Vatandaş” VCD’si Hürriyet Hakkımızdır Treni’nden hediye.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!