Sahnede yaşadığım aşkı kimse yaşatamadı

Güncelleme Tarihi:

Sahnede yaşadığım aşkı kimse yaşatamadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2011 00:00

Murat Boz (31) üçüncü albümü ‘Aşklarım Büyük Benden’i geçen hafta çıkardı. Bu albüm dijital ortamda bir milyonun üstünde dinlendi ve kendi deyimiyle şimdiye kadarki albümlerinin toplamına yakın bir satış yakaladı

Yeni albümünüzün diğerlerinden farkı ne?
- Sound olarak nihayetinde pop müzik yapıyorum, çok büyük değişimler yok. Ama kalbinize çok rahat dokunacak söz ve ritimler var. Kariyerimde beni en iyi anlatan iş oldu. Şarkılar kendini tekrar etmiyor. Ayrıca yaşımla doğru orantılı sahne, stüdyo deneyimlerim ve hislerim bu albümde toplandı. Şarkılarımı ruhu halime göre seçtim.

Nasıl bir ruh halindesiniz?
- Daha dingin ve romantik... Bu yüzden o tarz şarkılar beni daha çok çekti.

Neden bu albümde hiç Soner Sarıkabayı şarkısı yok?
- Denk gelmedi. Yoksa sevdiğim bir besteci ve arkadaşlığımız devam ediyor.

Albümün adı ‘Aşklarım Büyük Benden’... Sizin de kendinizden büyük aşklarınız oldu mu?
- Burada ruh olarak büyük aşklardan bahsediliyor. Ben de ilişkilerimi dolu dolu yaşadım ve hiç pişmanlıklarım olmadı. Şu anda da bir ilişkim var ve en mutlu dönemlerimden birindeyim.

Peki yaş olarak sizden büyük aşklarınız oldu mu?
- Çok uçuk yaş farklarını aşkta samimi bulmasam da, tabii yaş farkı olabilir. Aşklarımda hiçbir zaman yaş sınırı olmadı. Kendimden en fazla 5-6 yaş büyük aşklar da yaşadım.

Bir diğer şarkınız da ‘Hayat Öpücüğü’... Aşklarda hayat öpücüğü olduğuna inanır mısınız?
- Evet, ikinci klibi de Murat Küçük’le bu şarkıya çektik. Bir öpücük, bitmiş bir aşkı yeniden canlandırabilir. Benim de hayatımda böyle hayat öpücükleri oldu. Severek ayrıldıysam ve bir hayat öpücüğüyle ilişkiyi kurtarma şansım olmuşsa, o şansı kullanmışımdır.

Bir de ‘Kalamam Arkadaş’ var... Biten ilişkiler sonrası arkadaş kalamaz mısınız?
- Eskiden kalamazdım ve kalamadım da... Ama yaşım ve yaşadığım ilişkilerden çıkardığım derslerle bu değişti. Eliz’le beş seneye yakındır birlikteyiz ve ayrılsak da arkadaş kalırız.

Özel hayatınızda da şarkılarınızda ve sahnede olduğunuz gibi enerjik misiniz?
- Pozitif enerji alıp vermeyi seviyorum. Ama sahnede bambaşka duygular yaşıyorum. Bunu aşkla bile tarif edemem. Sahnede yaşadığım aşkı, bana bugüne kadar kimse yaşatamadı.

Dışarıdan mutlu, yakışıklı ve aşık bir adamsınız. İşin görünmeyen kısmında neler var?
- Her duyguyu yaşamış ve yaşamaya devam eden mutlu biriyim. Tabii ki kırgınlıklarım, üzüldüğüm ve ağladığım zamanlarım da oldu. Erkekler ağlamaz tezine katılmıyorum.

SEKSİ OLMAK SOYUNMAK DEMEK DEĞİL

Bu sefer fotoğraflarda ve klipte bildiğimiz seksi Murat Boz’dan farklı bir adam var...
- Seksi olmak soyunmak demek değil. Güzel ve doğru kıyafetle de seksi olabilirsiniz. Ben zaten bunları düşünerek hareket etmiyorum. Tarzım albümle doğru orantılı ilerliyor. Büyük bir ekibim var. Bu işlerle de marka danışmanım Selim Akar, menajerim ve stilistim Eliz Sakuçoğlu ilgileniyor.

Saçlarınızın rengini neden açtınız?
- Yıllar önce saçlarımı daha açık renge boyamış beğenmiştim. Bu sefer sanki güneşte rengi bir ton açılmış gibi bir renk denedik. Gözlerim de renkli, güzel oldu.

İmaj konusunda sınırlarınız var mı?
- Kurallarım yok. Farklı renkler kendimi daha iyi hissettiriyor. Aslında hepsi konsept ve proje işi. Yaptığım işin hem bana, hem bir sosyal sorumluluk projesi gibi karşı tarafa yararı olmalı.

Mesela sosyal sorumluluk için soyunur musunuz?
- Eğer bir sorunla faydam olacaksa her şeyi yapabilirim.

Fiziğinizle ilişkiniz nasıl?
- Fiziğim de matematiğim de çok iyi (Gülüyor). Her insan aynaya bakar. Ben de bazen sabahları kalkıp aynaya bakıyor ve kendimi yakışıklı bulmuyorum ama genel olarak beğeniyorum. Hiçbir zaman mükemmel bir fiziğe sahibim diyemem. Benim derdim müzik.

Çirkin bir adam da olsanız, müzikte aynı etkiyi yaratır mıydınız?
- Olabilir. Müzik için yetenekli ve yaratıcı olman daha önemli. Dünyada çok yakışıklı olmayan hatta çirkin olup iyi müzik yapan çok insan var.

Hiç sabahları aynaya bakıp, ‘Kadınlar bende ne buluyor’ diye düşünüyor musunuz?
- Evde boxer’la otururken bazen düşünüyorum. Eliz’le çok gülüyoruz.

Yakışıklı olmanın dezavantajları var mı?
- Brad Pitt, Oscarlık bir oyuncudur ve hiç Oscar almamıştır! Bu cevap yeterli herhalde.

Sizi 100 bin dolara sigortalasam, nerenizi sigortalamamı isterdiniz?
- Onu söylemeyeyim!

Şarkılarınızı özellikle mi seksi tonlamalarla söylüyorsunuz?
- Hayır şimdi senle konuşurken de şarkı söylerken de “Aman seksi olayım” demiyorum. Bu şarkının duygusuyla alakalı olabilir.

Seksi adam sıfatı alan biri olarak, seks hayatınızın neresinde duruyor?
- Seks yemek yemek, su içmek gibi hayatın önemli ve doğal bir parçası. Olmazsa olmaz! Ama özellikle aşkla bir araya geldiğinde ortaya çıkan kimya önemli.

EVCİL BİR ADAMIM AMA VAHŞİ YÖNLERİM DE VAR

Eliz Sakuçoğlu hem menajeriniz hem stilistiniz. İlişki ve işi bir arada yürütmenin zorlukları var mı?

- Hemfikir olmadığımız konularda tartışıyoruz ama sevdiğiniz biriyle çalışmak güven veriyor. Bu da işinize konsantre olmanızı sağlıyor. Eliz işini gerçekten çok seviyor. Aşkla birlikte kimyamız daha da büyüyor. Ve işimize çok emek sarf ediyoruz.

Bu birliktelik hayranlarınızla ilişkinizi nasıl etkiledi?
- Hiç böyle kaygılarımız olmadı. Samimi olduğumuz için, ilk günden basının karşısına çıktık. Benim hayranım olup, sonradan Eliz’i benden daha çok sevenler var.

Kıskançlıklar yaşanıyor mu?
- Sahnede boynuma sarılıp dudağımdan öpen hayranlarım oldu ama Eliz bunları kaldıracak özgüvene sahip bir kadın.

Nasıl bir aşıksınız?
- Tutkulu, sevdiğim zaman tam severim. Sevgiye sürekli açım ama bunu başka tenlerde aramam. Tek eşliyim. Karşılıklı bir şeyler severim. Evcil bir adamım ama vahşi yönlerim de var. Bunu açıklamamı isteyeceksin biliyorum ama açıklamayacağım (Gülüyor).

KİNDAR DEĞİLİM

Almanya’da bir organizasyon şirketim var. Orada çok zaman geçiriyorum ve bol bol spor yapıyorum. Türkiye’ye geldiğim zaman işlere koşturuyoruz. Modaya önem veriyorum ama alışveriş yapamıyorum. Çok sıkılıyorum. Kıyafetlerimi Eliz alıyor. Hayat felsefem ‘olumsuzu unut, olumluyu hatırla’. Hafızam iyidir ama kindar değilim.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!