Efsane dizinin çekimleri yeniden baÅŸladı

Güncelleme Tarihi:

Efsane dizinin çekimleri yeniden başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 00:00

Seksenli yılların efsane dizisi Dallas'ın yeni bölümlerinin çekimlerine başlandı. Çekim çalışmaları devam eden dizinin "kötü adamı" J.R. Ewing'ı canlandıran Larry Hagman ise yarım asırlık sanat hayatı boyunca kullandığı eşyalarını açık artırmayla satışa çıkardı.

Haberin Devamı

ABD'de 1978-1991 yılları arasında gösterilen ve yayınlandığı dönem Türkiye dahil birçok ülkede izleyicileri ekran başına kilitleyen "Dallas" dizisindeki "J.R. Ewing" rolüyle ünlenen Hagman, California'daki çiftliğinde bulunan mobilyalarını, özel eşyalarını, antikalarını ve sanat çalışmalarını satmaya karar verdi.

4 Haziran'da Beverly Hills'teki Julien's müzayede salonunda yapılacak açık artırmada satışa çıkarılacaklar arasında "Dallas" dizisinin senaryoları ve 79 yaşındaki Hagman'ın aktris annesi Mary Martin'e ait eÅŸyalar da bulunuyor.Â

Hagman ile eski rol arkadaşları Linda Gray (Sue Ellen) ve Patrick Duffy (Bobby Ewing), "Dallas" dizisinin yeni bölümlerinin çekimi için 20 yıllık aranın ardından geçtiğimiz hafta tekrar kamera karşısına geçti.

Haberin Devamı

EFSANE DİZİ GERİ DÖNÜYOR / FOTO GALERİ

Hagman, kısa süre önce California'nın Ojai kasabasındaki çiftliğini satışa çıkararak, Los Angeles'ta daha küçük bir eve yerleşmeye karar vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!