İkoncanların ekran rekabeti

Giydikleri cesur kıyafetlerle adlarından söz ettiren ve ‘ikoncan’ lakaplarıyla bilinen Deniz Berdan, Eda Taşpınar ve İvana Sert arasındaki rekabet ekranda da sürecek.

Haberin Devamı

İvana Sert, yayınlanmaya başlayan “Bugün Ne Giysem?” adlı programda ev kadınlarını şık yapmaya çalışıyor. Ünlü koreograf Uğurkan Erez’in danışmanlığını yaptığı 100 bin liralık büyük ödüllü yarışmada Sert’e Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya da eşlik ediyor.
Deniz Berdan ve Eda Taşpınar ise “Sen Yeter ki İste” programında birlikte görev yapacak. İkilinin koçluk yapacağı program yakında ekrana gelecek. Eda Taşpınar ve Deniz Berdan’a Gülşah Saraçoğlu ve medikal estetik danışmanı Şah Yaycı eşlik ediyor.

Hem ziyaret hem ticaret

Yün ve kaşmir kumaş üreticisi Loro Piana’nın sahibi Pier Luigi Loro Piana, dünyanın en ince ipliğinden yapılan kumaşının tanıtımı için Esma Sultan’da bir davet verdi. Sektör temsilcilerinin katıldığı davetin ardından Pier Luigi Loro Piana ve oğlu Gianluca Loro Piana, geçtiğimiz yıl açılış kurdelesini kestiği Milimetric’in İstinyepark’taki mağazasını ziyaret etti.

Haberin Devamı

TUGİAD 25. yaşında

TÜGİAD, kuruluşunun 25. Yılını Çırağan Sarayı’nda düzenlenen balo ile kutladı. Türkiye’nin ilk ulusal ve teTÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Coşkunkan’ın ev sahipliği yaptığı gecede, TÜGİAD’ın onursal üyeleri, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Profilo Holding İcra Kurulu Üyesi Cefi Kamfi, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’a plaket verildi. Kutlama üyeleri kurduğu müzik grubunun “Stand By Me” şarkısını seslendirmesiyle sona erdi.

Paris’te moral tatili

Gazeteci Rauf Tamer’in eşi İlkay Tamer, uzun süre rahatsızdı. Hastalığı atlatan İlkay Hanım’ı oğlu oğlu Emir Tamer, Paris’e moral tatiline götürmüş.

GECE KUŞU

Şarap eşliğinde yemek

Fransa’da Loire vadisindeki en genç ve dinamik şarap üreticisi Pascal Jolivet, Park Hyatt Istanbul-Maçka Palas’a konuk oluyor. İsviçreli şef Julien Piguet’in şaraplara uygun olarak hazırladığı çok özel lezzetler Maçka Palas ve Adco işbirliği ile 16 Mayıs’a kadar sizleri bekliyor.

Yazarın Tüm Yazıları