En başarılı takım Göztepe

Güncelleme Tarihi:

En başarılı takım Göztepe
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2011 11:59

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) tarafından düzenlenen “İzmir'de ayın başarılı futbolcusu, teknik direktörü ve takımı” yarışmasında Göztepe bütün kategorilerde birinci oldu.

İzmir'de geçen ayın başarılılarının belirlenmesi için yapılan jüri toplantısında konuşan İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, Göztepe'nin Bank Asya 1. Lig'e çıkmasıyla sevindiklerini, ancak Bucaspor'un ligden düşmesiyle üzüldüklerini belirterek, Göztepe'nin yakaladığı başarıda kulübün yapılanmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Vakıf olarak gelecek hafta Futbol Federasyonunun destekleriyle “Futbol taraftar dernekleri eğitim ve gelişim semineri” düzenleyeceklerini kaydeden Tözge, seminere önemli isimlerin katılmasının planlandığını sözlerine ekledi.
Toplantıya konuşmacı olarak katılan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Asır Gazetesi Spor Müdürü Haluk Güney ise Bucaspor'un Süper Lig'e çıkmasından itibaren İzmir'in desteğini ve coşkusunu alamadığını, sezon başında Bülent Uygun'a verilen fazla yetkinin hata olduğunu söyledi.

Bu süreçte Bucaspor'un bazı haksızlıklara da uğradığını ifade eden Güney, diğer İzmir temsilcisi Altay'ın Bank Asya 1. Lig'de kalmasını temenni ettiğini kaydetti.

Eski teknik direktörlerden Erkan Velioğlu ise yaptığı konuşmada, İzmir'in, İzmirlilere yeteri kadar sahip çıkmadığını savunarak, başarı için herkesin birbirine destek olunması gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından jürinin oylarına göre yapılan değerlendirmede nisan ayının en başarılı takımı Göztepe olurken, sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Özcan Kızıltan en başarılı teknik adam, İzzet Kaya da en başarılı futbolcu seçildi.

Törende ayırca mart ayının en başarılı takımı Altınordu, ayın teknik direktörü Altınordu'nun çalıştırıcısı Yasin Çamtepe ve ayın futbolcusu da Altınordu oyuncusu Mehmet Önkuzu da ödüllerini aldı.

Öte yandan, İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, Bank Asya 1. Lig'e çıkma başarısı gösteren Göztepe Kulüp Başkanvekili Serdar Samur'a plaket verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!