MHP'den iki istifa daha

Güncelleme Tarihi:

MHPden iki istifa daha
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2011 11:10

Özel hayatına ilişkin görüntüleri internete düşen Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve Milletvekili adayı İhsan Barutçu MHP'den istifa etti. İstifalar nedeniyle MHP, 12 Haziran genel seçimlerine 4 eksik adayla gidecek.

Haberin Devamı

MHP'Lİ DİDİNMEZ İSTİFASININ NEDENİNİ AÇIKLADI

Didinmez, kaset skandalının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “İstifa et” talebine, yaptığı açıklamayla istifa etmeyeceğini söyleyerek "“Özelimde yaşadıklarımda başkalarına verilen bir zarar söz konusu olmadığı gibi hiçbir kişinin ya da kurumun merakını ve ilgisini gerektirecek kamusal bir yönü de yok. Buradaki sorumluluğum sadece aile fertlerine karşıdır. Aile hayatı hukukiliğini sürdürmeye devam ediyor olsa da bazı zamanlarda fiili varlığından bahsetmek mümkün olmuyor. Bilinmelidir ki, keser döner sap döner, bir gün gelir hesap döner. İstifa etmeyeceğim" demişti. 

MHP SEÇİME 4 EKSİKLE GİRECEK

/images/100/0x0/55eacc7bf018fbb8f89769d2
 

Haberin Devamı

Kaset skandalının ilk mağdurları Genel Başkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım olmuştu. Adana 1. sıra Milletvekili adayı Recai Yıldırım ile Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı Metin Çobanoğlu partiden istifa etmiş ve adaylıktan çekilmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde görüntüleri internette yayınlanan Genel Başkan Yardımcısı  Bülent Didinmez ve İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu da bugün istifalarını verip adaylıktan çekildiler. Didinmez, İstanbul 1. Bölge ikinci sıradan, Barutçu ise İstanbul 3. Bölge dördüncü sıra milletvekili adayıydı. 3 Genel Başkan Yardımcısı ve bir il başkanının istifasıyla MHP Haziran seçimlerine 4 eksikle girecek. MHP’nin aday sayısı 550’den 546’ya düşmüş oldu



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!