Ä°nanılmaz kaza inanılmaz ölüm

Güncelleme Tarihi:

İnanılmaz kaza inanılmaz ölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2011 16:07

Bursa'nın İnegöl ilçesinde boynuna beşiğin ipi dolanan bebek öldü.

Haberin Devamı

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, annesinin düşmemesi için iple beşiğine bağladığı 1 yaşındaki Mikail Karaca, yatağında boğularak ölmüş bulundu. Beşiğe bağlanan ipin boğazına dolanması öldüğü belirlenen bebeğin cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

3 çocuk annesi Hanife Karaca, bugün öğle saatlerinde bebeÄŸi Mikail’i beÅŸiÄŸine yatırıp üzerini örttükten sonra düşmemesi için de iple beÅŸiÄŸine baÄŸladı. Daha sonra odadan ayrılıp ev iÅŸleriyle ilgilenen Hanife Karaca, bir süre sonra bakmak için yanına gittiÄŸi çocuÄŸunun, ip boynuna dolanmış halde beÅŸikten sarkarken hareketsiz buldu. Åžok geçiren Hanife Karaca, önce cep telefonuyla ulaÅŸtığı mobilya atölyesinde çalışan eÅŸi Ãœzeyir Karaca’ya haber verdikten sonra komÅŸularından yardım istedi. YaÅŸama döndürebilir ümidiyle hastaneye kaldırılan Mikail bebek, doktorların tüm müdahalesine raÄŸmen kurtarılamadı.Â

Haberin Devamı

Cesedi otopsi yapılmak üzere Burs Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan Mikail Karaca’nın ölümüyle ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!