Siz sorun uzmanlar cevaplasın

Güncelleme Tarihi:

Siz sorun uzmanlar cevaplasın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2011 15:20

YGS ile ilgili her şey...

Haberin Devamı

YGS sonuçları açıklandı. LYS başvuruları başladı. Şifre skandalının ardından adaylar uzun süre sonuçların açıklanmasını bekledi. ÖSYM ani bir karar sonuçları bugün açıkladı. Başvurular yarın başlayacak ve 6 Mayıs’a kadar devam edecek. 

İşte milyonlarca adayın YGS puanın öğrendikten sonra merak ettiklerini hurriyetegitim.com uzmanları yanıtlıyor. YGS puanı, LYS ile ilgili merak ettikleri ya da tercih edecekleri bölüm ve üniversitelerle ilgili soruları uzmanlar yanıtlayacak.

Hurriyetegitim.com Genel Yayın Yönetmeni Nuran Çakmakçı, Fen Bilimleri Rehberlik Koordinatörü Cihan Yeşilyurt ve Okan Üniversitesi Eğitim Danışmanı Oktay Aydın adayların kafasındaki soruları 24 saat boyunca online takip edecek ve yanıtlayacak.

NASIL ÖĞRENECEĞİM

hurriyetegitim.com’a girdikten sonra ana sayfada bulunan “Uzmana Sor” sayfasına girin. Sisteme giriş yaptıktan sonra daha önceden başkaları tarafından merak edilen soruları ve cevapları göreceksiniz.. Kişi, kendisi ile ilgili merak ettiklerini online olarak gönderip anında cevabını alacak. Eğer aday uzmana özel bir soru sormak istiyorsa direkt uzmanla iletişime geçerek. Uzmandan gelen cevaba isterse tekrar soru sorabilecek. LYS sonuçları tamamlana kadar bu süre devam edecek. Daha önce sorduğu ve aldığı cevapları kullanıcı üyelik sayfasından takip edebilecek.  

MERAK ETTİKLERİNİZİ BURADAN SORABİLİRSİNİZ

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!