MHP’de kaset depremi

Güncelleme Tarihi:

MHP’de kaset depremi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2011 17:05

Adları gizli kaset iddiasına karışan MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine, genel başkan yardımcılığı ve milletvekili adaylığından istifa etti.

Haberin Devamı

BAŞSAVCILIKTAN KASET SORUŞTURMASI

MHP Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Yıldırım ile Çobanoğlu'nun Genel Başkan Bahçeli'nin isteği üzerine, genel başkan yardımcılığı ve milletvekili adaylığından istifa ettikleri bildirildi.

İstifalar öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iddialarla ilgili sorulara, “Biz kaset siyasetine itibar etmiyoruz. Konuyla ilgili başka da soru sormayın” cevabını vermişti.

YENİ ADAYLAR YARIN AÇIKLANACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana 1. sıra Milletvekili adayı Recai Yıldırım ile Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı Metin Çobanoğlu'nun, milletvekili adaylığından istifası nedeniyle, MHP yarın akşama kadar yerlerine yeni adaylar gösterecek.

YSK kesin aday listelerini 29 Nisan Cuma günü açıklayacağı için, MHP'nin yarın akşam 17.00'ye kadar adaylıktan istifalarla boşalan yerlere yeni adaylar göstermesi gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!