Şampiyonluk ruhu geri geldi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk ruhu geri geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2011 00:00

Trabzonspor’u 4 defa şampiyon yapan Özyazıcı takımı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Efsane çalıştırıcı, Giray ve Burak’ın ardından Tolga’nın da burnu kırılmasına rağmen maçı tamamlamasını, “Bu özveri, şampiyonluk ruhunun geri geldiğinin göstergesidir” diye yorumladı.

TRABZONSPOR’da, Eskişehirspor deplasmanında kaybedilen 2 puan moral bozdu ama taraftar takımlarına olan inançlarını dün saat 01.30’da havalimanında gösterdi. Futbolcuları Trabzon’da meşaleler yakarak karşılayan bir grup bordo mavili taraftar, “Yensen de, yenilsen de her zaman yanındayız” sloganları atarark moral verdi.
Trabzonspor’da bu sezona damgasını vuran olaylar, maçlar sırasında burunları kırılan üç futbolcunun (Giray Konyaspor, Burak Beşiktaş, Tolga Eskişehirspor), sahadan çıkmayıp 90 dakikayı tamamlamaları oldu. Bordo mavililerin hem ilk hem de son şampiyonluğunda takımın başındaki isim olan Ahmet Suat Özyazıcı, olay için, “Bu, futbolcuların gösterdiği özveri şampiyonluk ruhunun geri geldiğinin bir göstergesidir” dedi.
Batsın bu dünya!
Trabzonspor’un Eskişehirspor ile berabere kalarak zirve yarışında ciddi bir yara alması yerel gazetelerde de geniş yer aldı. Kuzey Ekspres, “Fırtına es geçti”, İlkhaber, “Lig bitmedi, avantaj bitti”, Taka, “Trabzonspor, Eskişehir’de her şeyi yaptı, Sadece nizami!’ gol atamadı” ve “Batsın bu dünya!”, Karadeniz, “Fener’e Uygun beraberlik”, “Şampiyonluk yolunda ağır kaza, Eyvah!..”başlıklarını attılar.
Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, hafta içinde Almanya’ya giderek isimleri daha önceden belirlenen birkaç futbolcuyu izleyecek. Bu oyuncular arasında Hamburglu Tunay Torun’un liste başı olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Babalık tesellisi

KRİTİK Eskişehirspor maçında burnu kırılan ve 2 puan kaybetme üzüntüsü yaşayan Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin, Trabzon’dan gelen müjdeli haberle moral buldu. Başarılı kalecinin eşi Ece Zengin, Özel Karadeniz Hastanesi’nde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Bebeğe Tolgahan isminin verildiği belirti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!