Misket tüm dünya çocuklarını bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Misket tüm dünya çocuklarını bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2011 00:00

Dünya çocuklarını Ankara’da buluşturacak olan dev organizasyonun hazırlıklarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, oyunların maskotu olan Misket’i Ankara’nın dört bir yanına yerleştirmeye başladı.

Haberin Devamı

Başkent’in ev sahipliğinde düzenlenen, Çocuk Olimpiyatları için ilk adım olan Çocuk Oyunları, 13 ayrı branşta 13-14 yaşlarındaki sporcularla 24 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hemen ardından bayram coşkusunu dünyanın dört bir yanından gelen çocuklarla çoğaltacak olan Çocuk Oyunları’nın maskotu, Seğmen kıyafetli “Misket” ise Ankara’nın tanıtımına ayrı bir katkı sunacak. Bu kapsamda dev organizasyonun hazırlıklarını süratle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, “Misket”in heykellerini, Başkent’in dört bir tarafına yerleştirmeye başladı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan’ı daha da değerli kılacak Dünya Çocuk Oyunları’nın açılış seremonisi de Başkent’e yakışır ihtişamda olacak. Oyunlar boyunca ilköğretim öğrencileri, müsabakalara ücretsiz taşınacak, konuk sporculara anı niteliğinde, izleyici çocuklara ise spora teşvik edici çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!