Eski başkana konserde yumruklu saldırı

Güncelleme Tarihi:

Eski başkana konserde yumruklu saldırı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 11, 2011 12:24

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde düzenlenen Selda Bağcan konserinde CHP Fethiye eski İlçe Başkanı Yusuf Ziya Hıra, bir grubun yumruklu saldırısına uğradı.

Fethiye’nin Yeşilüzümlü Beldesi’nde gerçekleştirilen ’3’üncü Yeşilüzümlü Kuzu Göbeği Mantar Festivali’nde dün akşam sahneye çıkan Türk Halk Müziği’nin usta isimlerinden Selda Bağcan konserinde, arbede yaşandı. Konseri izleyenler arasında yer alan 5- 6 kişilik bir grup, CHP Fethiye eski İlçe Başkanı ve 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Fethiye belediye başkan adayı olan Yusuf Ziya Hıra’nın kafasına sandalye fırlattı, yumrukladı. Yüzü kanlar içinde kalan Hıra olay yerinden uzaklaştırılırken, kavgaya karışan kişiler ise konser alanından ayrıldı. Olayın ardından burnuna müdahale edilen Yusuf Ziya Hıra, konseri izlemek için alana döndü.

Saldırının, Yusuf Ziya Hıra’nın yerel bir gazedede yazdığı, bir milletvekili hakkında sahte delegeyle seçime gittiÄŸi yönündeki köşe yazısı nedeniyle yapılmış olabileceÄŸi öne sürüldü. Konuyla ilgili açıklama yapmayan Yusuf Ziya Hıra, saldırganlar hakkında jandarmaya ÅŸikayetçi oldu. Olayları görüntüleyen gazetecilere de tepki gösterildi.Â


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!