60 sayfa rapor var Cem’i ‘gören’ yok

Güncelleme Tarihi:

60 sayfa rapor var Cem’i ‘gören’ yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2011 00:00

MÜNEVVER Karabulut’u öldürmek suçuyla yargılanan Cem Garipoğlu’nun Bakırköy 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen 7’nci duruşmada hakim TÜBİTAK Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü’nden CD inceleme raporunun dosyaya gönderildiğini ancak Adli Tıp’tan rapor gelmediğini söyledi. Karabulut Ailesi’nin avukatı Rezan Epözdemir, “Raporun gelmemesiyle süreç uzuyor. Tutukluluk sürelerini düzenleyen yasa var. Rapor bir an önce gönderilsin ya da görevliler hakkında suç duyurusunda bulunun” dedi. Duruşma 30 Mayıs’a ertelendi.

TÜBİTAK: Fizyolojisi benziyor

TÜBİTAK, Garipoğlu Ailesi’nin villası ile iki komşu villa, Bahçeşehir Ticaret Merkezi ve Süvari İş Merkezi’nin güve nlik kamerası kayıtlarını inceledi. Mahkemeye gönderilen 3 CD ve 1 DVD’nin görüntü çözümüne ilişkin 60 sayfalık raporda, Mehmet Nida Garipoğlu’nun saat 23.01’de eve döndüğünde elinde bir valiz olup olmadığının ve testerenin satın alındığı Süvari İş Merkezi’nde görüntülenen kişiyle ilgili “Fizyolojisinin Cem Garipoğlu’na çok benzemesine rağmen kesin bir kanaat bulunmamaktadır” ifadeleri yer aldı.

Katliamla ne demek istedi?

Baba Süreyya Karabulut dava çıkışında “Garipoğlu ailesi Karabulut ailesini katletti. Garipoğlu ailesinde de katliam yaşanacak. Garipoğlu bu katliamı yaşamak zorundadır” dedi.
/images/100/0x0/55eae3aef018fbb8f89d35ef

Karabulut ailesinden avukata eleştiri

MÜNEVVER’in annesi Nagihan Karabulut şöyle konuştu: “Cinayete iştirakten yargılanan Mehmet Nida Garipoğlu’nun avukatı ve Ankara Barosu Başkanı Metin Feyzioğlu, kadın cinayetleriyle Gelincik Projesi diye bir oluşumun başkanı olmuş. Canice işlenmiş bu cinayetin taraflarının avukatlığını yapan Metin Feyzioğlu’nun, kadın cinayetlerine karşı mücadele eden Gelincik projesinin başkanı olması ikiyüzlülüktür.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!