"Finale yükseleceğiz"

Güncelleme Tarihi:

Finale yükseleceğiz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2011 15:50

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi play-off ilk turunda MEF Okulları'nı her iki maçta da yenerek yarı finale yükselen Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, “Halkbank'ı yenerek, finale yükseleceğiz” dedi.

Özden, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk maçta 3-2 yendikleri MEF Okulları'nı dün 3-0 mağlup ederek, play-off'ta yarı finale yükseldiklerini, hedeflerine doğru adım adım ilerlediklerini söyledi.

GM Capital Avrupa Erkekler Challenge Kupası'nda ikinci olduktan sonra Teledünya Türkiye Kupası'nı kazandıklarını hatırlatan Özden, “Ligdeki hedefimize ulaşmak için şimdi yarı finaldeki rakibimiz Halkbank. Başkent temsilcisi karşısında deplasmanda galip gelerek seride 1-0 öne geçmek istiyoruz. Zor bir maç olacak, ama sporcularımıza güveniyoruz. Halkbank'ı yenerek finale yükseleceğiz” dedi.

Halkbank ile 10 Nisan Pazar günü deplasmanda karşılaşacak Arkas Spor, 2. maçta rakibiyle 13 Nisan Çarşamba günü İzmir'de mücadele edecek. 2 galibiyet alacak ekibin finale yükseleceği eşleşmede gerekirse 3. maç iki gün sonra yine İzmir'de oynanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!