Gölbaşı 10 kişi ile Yenimahalle'yi devirdi

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı 10 kişi ile Yenimahalleyi devirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2011 10:44

Amatör Süper Lig elemeleri maçında Gölbaşı Spor önüne geleni deviriyor.

Haberin Devamı

Yenimahalle spor  ile oynadığı maçta 10 kişi kalmasına rağmen 3-2 yenmeyi başardı.Kartların havada uçuştuğu dev maç tam bir final maçına dönüştü.Gölbaşı spor 5’de 5 yaparak eleme grubun yenilgisiz lider takımı oldu.
 
Haftanın derbi maçında Gölbaşı spor maça hızlı başladı. Rakibe baskılı oynayan Gölbaşı spor penaltıdan ilk golü buldu.Maçın 25. dak Giray penaltıdan takımını 1-0 öne geçen golü attı.35 dak. Gölbaşı spor’lu Ercan rakibine sert girince hakem kırmızı kartla oyundan attı. İlk yarının son dakikalarında yenimahalle spor beraberlik golünü attı. İlk yarı 1-1 berebare bitti.
 
İkinci yarıda 10 kişi oynayan Gölbaşı spor rakibin baskılarına dayanamadı ve 60 dakikada  ikici golü kalesinde gördü ve 2-1  yenik duruma düştü. Her şey yenik düşmesiyle başladı.Maç daha heyecanlı hale geldi. 2-1 yenik düşmesine rağmen oyundan kopmayan Gölbaşı spor rakibine nefes aldırmadı ve 75.dak. Yenimahalle spor’dan Emre çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.Bu dakikadan sonra oyunun hakimiyetini eline alan Gölbaşı spor golleri sıralamaya başladı. 80. dak Giray atarken, 85 dak. Hüseyin’in ceza sahasının önünden, sağ çaprazdan güzel şutu ile maçtan 3-2 galip ayrıldı.Gölbaşı spor  02 Nisan 2011 cumartesi günü Mülkiye spor ile karşılaşacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!