Judonun geleceği sağlam

Güncelleme Tarihi:

Judonun geleceği sağlam
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2011 13:02

Genç Bayanlar Judo Milli Takımı Antrenörü Murat Reis Şengün yönetiminde faaliyet gösteren Antalya Yolspor ve Konyaaltı Belediyesi, judo branşında bayanlarda minikler, ümitler, yıldızlar ve gençlerde 50'den fazla sporcuyla geleceğe hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Antrenör Şengün, çok güzel bir ortam oluşturduklarını ve sporcularının gelecekte milli takımların vazgeçilmez isimleri olacaklarına inandığını söyledi.

"ALTYAPIDA İŞİ SIKI TUTUYORUZ"

Süper Lig'de bayanlarda iki takımla mücadele ettiklerine vurgu yapan Şengün, Antalya'da bayan judoya karşı büyük bir ilgi olduğunu ifade ederek, kendilerinin de çocukların bu ilgisini doğru bir şekilde değerlendirmek istediklerini belirtti.

Tecrübeli hoca, "Türk judosuna önemli bir ivme kazandırmak istiyoruz. Bunun anahtarının da iyi bir altyapıdan geçtiğini biliyoruz. Dolayısıyla altyapı çalışmalarımızı büyük bir titizlik ve ciddiyetle yürütüyoruz. Dünya ve Avrupa'da uzun yıllar başarılı olacak judocular yetiştirmek için altyapımızın çok sağlam olması gerekiyor. Bizde bu işi miniklerden başlayarak çok sıkı bir şekilde yürütüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

"AMACIMIZ BÜYÜKLERDE DE BAŞARI"

Dünya ve Avrupa şampiyonalarında derece yapan bir çok sporcuları olduğu da söyleyen antrenör Murat Reis Şengün," Ebru Şahin, Merve Şengün, Ümmühan Kabak, Çağdaş Özsoy, Kübra Kara ve Çağrı Güzelsoy gibi öğrencilerinin ümitler ve gençler kategorilerinde Türkiye'ye bir çok derece ve madalya kazandırdılar. Önümüzdeki yıllarda bu judocu kızlarımız büyükler kategorisinde de inşaallah çok büyük başarılara imza atacaklar. Bizim arzumuz ümitler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde elde ettiğimiz başarılı sonuçları büyüklerde de elde etmek. Antalya'da birlikte çalıştığımız 50 kızımızla bunu başaracağımızı ümit ediyorum" diye konuştu


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!