Bu film fenomen olacak

Güncelleme Tarihi:

Bu film fenomen olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2011 11:39

Tolga Örnek’in hem yönettiği “Kaybedenler Kulübü”, sinema eleştirmenlerinden tam not aldı.

Ebru Esen TURGUD

Haberin Devamı

KAYBEDENLER KULÜBÜ FİLMİNİN FRAGMANI - WEB TV

Tolga Örnek’in hem yönettiği hem de Mehmet Ada Öztekin’le birlikte senaryosunu yazdığı, başrollerini Ahu Türkpençe, Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in paylaştığı “Kaybedenler Kulübü” filmi, 25 Mart’ta vizyona girecek. Filmin basın gösterimi dün Maçka’daki G-Mall Sineması’nda yapıldı. Gösterime katılan sinema eleştirmenleri, filme tam not verdi. Basına yansıyan sevişme ve öpüşme sahneleri için de eleştirmenler tarafından “Dozunda ve estetik” yorumu yapıldı.

Eleştirmenler ne dedi;

"OYUNCULUKLAR BİRİNCİ SINIF"

Atilla Dorsay: “Sinemamızda son dönemde yapılmış en modern, en genç işi film. Bütün bohem hayatı ve mutsuz gençliği, tatminsiz insanları anlatıyor. Oyunculukların hepsi birinci sınıf. Özellikle Nejat’la Yiğit harikalar. Sevişme sahneleri de çok estetik verilmiş, hiç rahatsız etmiyor.”

Haberin Devamı

"TURNAYI GÖZÜNDEN VURMUŞ"

/images/100/0x0/55eb0a2bf018fbb8f8a71649
Serdar Akbıyık  “Son dönemde seyrettiğim, gençlere seslenen en başarılı film. Tolga’nın bakışını çok beğendim. Bu filmde turnayı gözünden vurmuş. Oyunculuklar da çok başarılı. Ben “Bu film fenomen olacak” diyorum. Bir sinema filminde olması gerektiği kadar sevişme sahnesi var.”

"SENARYO AKILLICA YAZILMIŞ"

Alper Turgut  “Beklediğimden daha iyi bir film olmuş. Film, kadın-erkek ilişkilerinde batar diye düşünüyordum ama iyi toparlamışlar. Senaryo akıllıca yazılmış. Nejat İşler’e rolü çok yakışmış, hiç sırıtmamış. O da rolünü sevmişe

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!