Seni bekliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Seni bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2011 01:00

“İbo Show”u önceki gece Yavuz Bingöl ve Şehnaz Özkaya sundu. Programa katılan sanatçılar, İbrahim Tatlıses’e “Seni bekliyoruz, bir an evvel iyileşip aramıza dön” mesajı gönderdi.

Haberin Devamı

DAMLA ÇAKICI FOTOĞRAFLARI

SEVENLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ

İBRAHİM Tatlıses’in 13 yıldır ekrana gelen, bir süre önce de Beyaz TV’ye transfer olan programı “İbo Show”, sanatçının uğradığı silahlı saldırıdan sonra da yayına ara vermedi. Ünlü dostları, halen yoğun bakımda tutulan Tatlıses sağlığına kavuşup yeniden kamera karşısına geçene kadar “İbo Show”u sunmaya karar verdi.

Geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan programı Yavuz Bingöl ile Şehnaz Özkaya sundu. Yayına Ceylan, Latif Doğan, Davut Güloğlu, Günel, Metin Şentürk, Tan, Berdan Mardini ve Gökhan Tepe konuk oldu. Yavuz Bingöl programda Tatlıses’e “Bir an evvel iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz” diye seslendi.

Müzik dinliyor

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhehimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, dün İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Çuhadaroğlu, “İbrahim Tatlıses’in yaralanmasının ve ameliyatının üzerinden bir hafta geçti. Bu süreçte tedavisini sürdüren ekip lideri Prof. Dr. İlhan Elmacı’nın verdiği bilgiye göre, hastamızın durumu olumlu bir şekilde ilerliyor. Tatlıses her geçen gün olumlu gelişmeler gösteriyor. Bugün yapılan kontrollerde de sürecin iyi yönde gittiğini gördük. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren Tatlıses’e bugün (dün) itibariyle müzik dinletmeye başladık” dedi.

Taburcu oldu ziyarete geldi

Seni bekliyoruz


İbrahim Tatlıses’in silahlı saldırıda yaralanan yardımcısı Damla Buket Çakıcı, hastaneden taburcu olduktan bir gün sonra halen yoğun bakımda tutulan ünlü sanatçıyı ziyaret etti. Hastaneye ablası ve korumalarıyla gelen Çakıcı’nın yüzündeki şişlik dikkat çekti.

Koç kestiler

Bu arada Şanlıurfa’dan gelen hemşehrileri beraberlerinde getirdikleri bir kurbanı Acıbadem Hastanesi girişinde kurban etmek istediler. Fakat güvenlik görevlilerinin hastane bahçesinde kesime izin vermeyince kesimi hastane dışına götürerek yaptılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!